23 Aralık 2014 Salı

Dairy Fun-Karamel,Elma Body Scrub

Herkese merhaba
:)

Bugün sizlere Lila kutu alışverişimde aldığım Dairy Fun vücut scrub'ından bahsedeceğim.Bendeki karamel ve elma kokulu olanı.

Normalde bu tarz vücut ürünlerini koklamadan almam ama kabının şirinliğine dayanamayıp atıverdim sepete.


Ürün size çok şık bir cam kavanozda geliyor.Keşke ambalajın kalitesi de göründüğü gibi olsaydı.
Kapağı duşta kullanım için hiç pratik değil bi kere.İçindeki bittikten sonra çeyize meyize kaldırırım dedim ama o da olmadı.Kapağın kapanmasını sağlayan lastik zımbırtısı çıktı.Yani sizin anlayacağınız o güzelim ambalaj tırt çıktı.Belki de ben kullanmayı beceremedim, bilemiyorum.
Kokusu fena değildi,ama pek benim tarzım olan bir koku olduğunu söyleyemeyeceğim.Ahh keşke çok bayıldığım bir koku olsaydı çünkü scrubın kokusu çok kalıcı.
 Gelelim yapısına..
  • Yapısı oldukça yağlı.İlk defa yağlı bir scrub kullandım.Ürünü sıcakta beklettiğinizde kabın içinde yağ tabakasını rahatlıkla görebiliyorsunuz.                              
  • Bu fikri sevdim çünkü duştan çıktığınızda yumuşacık bir tene kavuşuyorsunuz.Yani ekstradan nemlendirmenize gerek kalmıyor.Ama okuduğum yorumlara göre; bu hissi sevmeyenler de olmuş.
  • Yalnız önce duş jeliyle yıkanıp,sonrasında scrub kullanmanızı öneririm.Çünkü ürünü kullandıktan sonra duş jeliyle cildinizi köpürtmeniz pek mümkün olmuyor.
  • Scrubın tanecikleri biraz büyük.Dolayısıyla fazla bastırarak kullandığınızda cidinizi çizmeniz muhtemel.
  • İçeriğindeki hangi maddeden bilmiyorum ama cildinizde yara,kesik vb varsa sızlatıyor.
  • Son olarak kullandıktan sonra yerler çok kayganlaşıyor.Size bu kayganlığı şöyle anlatayım:Duşta rahatlıkla Michael Jackson'un kayma hareketini yapabilirsiniz :)
 Kısacası kalıcılığını ve nemlendirmesini çok sevmeme rağmen tekrar almayacağım bir ürün oldu.


Devam eden yılbaşı çekilişime katılmak için tık tık.