24 Ağustos 2015 Pazartesi

Bitengiller-12

Herkese Merhaba
:)

Tatilden yeni döndüğümden bu yazıyı bronzlaşmış bir şekilde yazıyorum :)


Uzun bir zamandır bitengiller serisini yazmadığımı farkedip biten çoru, çöpü toplayıp geldim arkedeşlerr :)


1.Nivea Duşta Vucut Kremi:İfinim ben bunları su gibi kullanıyorum.Hemencecik bitiyor.Bu koca boyları beni anca paklıyor.Duştan çıkınca yumuşacık oluyorum.Benim gibi üşengeçlere tavsiye ederim.

2.Urban Natural's Biotin&Keratin Saç Kremi:Bu seriyi oldukça seviyorum, özellikle de şampuanını.Ama çok çabuk bitiyor bunlar.Yazısını en kısa zamanda yazıcam(yazamadı)!

3.Marseilials Banyo ve Duş Jelleri:Yanılmıyorsam ülkemize parfümleri hariç her bir şeyi geldi.İki duş jelini  de çok sevdim.Vanilyalı benim, şeftalili olanı kardeşimin favorisi oldu.Vanilyalısı hiç baymayan,mis gibi vanilya kokuyor.Vanilya severlere tavsiyem olur kendisi.


4.John Frieda Full Repair Onarıcı Saç Maskesi:Kullananların deli gibi memnun olduğunu görünce almadan edemedim.Gerçekten güzel bir maske saçları yumuşacık yapıyor.Yapısı aşırı yoğun değil, hatta bu maskeyi saç kremi niyetine kullananlar da var.Benim ince mi ince telli saçlarımla iyi anlaştılar.Ağırlık yapmadı. Ancak kalın telli gür, keçe gibi olmuş saçlara yeterli gelmez diye düşünüyorum.

5.Garnier Göz Makyajı Temizleyicisi:Her bitenlerde karşınıza çıkmasından siz bıktınız, o utanmıyor.Hep al beni diyor :)

6.Nivea İnvisible Black&White Roll-on:Yazın iz yapmayan, pudralı roll onlara yöneliyorum mecbur.Beyaz tişörtlerde gayet de sarı leke yapıyor.Koruması orta derece.Sona doğru bozuldu ekşimsi bir kokmaya başladı.Başka bir ürünle yola devam ediyorum.

7.Avene Termal Sprey:La Roche Posay'ın termal spreyinden bir tık ötede bana göre.Yazın 40 derece sıcakta yüzüme pıslata pıslata bitti.


8.Cyrene After Sun-Güneş Sonrası Ferahlatıcı:Cyrene alışverişimde gönderilmişti.Tatilimin daha ilk gününden cayır cayır yanmaya başlayan hassas cildime bol bol sürdüm.Jel yapıda bir ürün.Vicks gibi kokuyor.İçerisinde Aloe vera ile serinletip, hassas cildi nemlendiriyor.

9.The Balm Put A Lid On It Göz Bazı:Adını bu kadar uzatmaya ne gerek vardı anlamadım.Eye primer de çık işin içinden :) Yağlı bir yapısı var sabitlendikten sonra daha iyi sonuç alıyorum.Göz makyajım sayesinde uzun süre bozulmadan kalıyor.Bin bir eziyetle yaptığım gölgem, eyeliner kuyruğum uzun süre bozulmadan kalıyor.Tek kötü yanı kolay sabitlenmemesi.

10.Rimmel Brow This Way-Kaş Maskarası: İşte benim için bu yılın favori kaş ürünü.Watsons ödül mödül versin bu ürüne.02 numarası tam tamına kaş ve saç rengimle örtüşüyor.Kaşlardaki boşlukları çok güzel dolduruyor.Oldukça doğal duruyor.Kuaförüm bile sordu ürünün ne olduğunu.Ama dikkat 02 numara her yerde bulunmuyor.Ben bulduğum yerde stokluyorum.Uygulanmış halini görmek için tık tık.

11.Golden Rose Keçe Uçlu Eyeliner:Fiyatına göre performansı harika.Bugüne kadar hiç aktığına sahit olmadım.Uygulaması oldukça pratik.Eyeliner çekmeyi beceremeyenler kulübü bu ürünü keşfetmiş olacak ki nereye sorsam kalmadı diyorlar.Stokları tüketenler azcık bize de bırakın.

12.Essence Long Lasting Göz Kalemi-Bling Bling:.Göz kapağına eyeliner olarak değil de dağıtılıp far olarak yada alt kirpik diplerime kullandım.En son kullanmak için açtığımda kırıldığını farkettim.Mecburen çöpü boyladı.

13.Essence Dudak Kalemi-Cute Pink:Ne kadar çok sevdiğimi miniminnak kalmasından da anlayabilirsniz.Rengi şahane bir gül kurusuna yakın koyu pembe.Her makyajla uyum sağlıyor.Kalıcılığı, sürümü, herşeyiyle harika.Yenisini muhakkak alacağım.