1 Kasım 2013 Cuma

The Balm-Hot Mama Allık

Herkese Merhaba..

The Balm markasını bilmeyeniniz yoktur herhalde artık.Gratis'in bize sunmuş olduğu en büyük nimetlerden biri olur kendisi..
Ürünlerinin kalitesine ve pin up tarzı,renkli karton ambalajına bir de Gratisin sık sık yaptığı indirimler de eklenince hepimizin evinde bir The Balm dükkanı açma sebebi oldu:)


Ne zamandır gidip gelip bu allığa bakıyordum.Beyaz tenime koyu mu gelir acaba diye tereddüt edip geri bırakıyordum.Fakat aldıktan sonra gördüm ki hiç de öyle değilmiş.Hatta daha önce almadığıma pişman oldum.Çünkü gerçekten harika bir rengi var..



Rengi ışıltılı bir şeftali.Kalıcılığı çok iyi.Işıltıları kesinlikle çok belirgin değil.Kendisi zaten ışıltılı olduğundan ekstradan bir aydınlatıcı kullanmaya gerek kalmıyor.
Ayrıca talc ve paraben türevlerini içermiyor.



Allığın pigmentasyonu şahane.Ufak bir fırça darbesi bile rengini vermeye yetiyor.O yüzden uygularken ammaann dikkat kızlar! Fazlalığını alıp öyle uygulamanızı öneririm.


  Dağıtıldığında ise böyle bir görüntüye ulaşıyor.Far olarak da enfes duruyor ama genelde allık uygulamak için kullanıyorum.


Kısacası her tene her mevsimde uyabilecek bir allık.İndirimde görünce bir tane kapın derim.Pişman olmazsınız:) 

1 yorum:

  1. Bloğunuz ,tavsiyeleriniz çok işime yaradıı :))Teşekkür ediyorum öncelikle , takibe aldım , benim bloğuma da bekliyorum sizi , sevgilerimle...
    www.grilady.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "