12 Mayıs 2014 Pazartesi

Bitengiller#4

Yine kapalı bir günden merhaba..


Bu sefer biten ürünlerimle karşınızdayım..



Önce boy sırasına göre toplu bir bi hatıra fotoğrafı çekelim.Peynir deyin çekiyorumm :)


Şimdi bir de tek tek inceleyim, bakalım vanilyalı bu sefer neler bitirmiş..


Bioderma Sensibio H2O:Neredeyse bütün bloglarda görmeye alışık olduğumuz klasiklerden.Göz makyajını çıkarmada pek başarılı değil fakat cilt makyajını çıkarmada gayet başarılı buluyorum kendisini.Geçen yıllara kadar, kıt olan değerlidir anlayışı çerçevesinde popüleritesi oldukça yüksekti.Son zamanlarda daha ucuz rakipleri çıkınca pabucu biraz dama atıldı sankim.Karşılaştırmalı yazısını okumak için tık fık.
Isana Kuru Şampuan:Piyasadaki en ucuz kuru şampuan.Fiyatını düşünürsek çıkardığı iş fena değildi.Kokusunu pek sevmiyorum.Piyasada daha iyileri var tekrardan almam.Kuru şampuanlar hakkında ayrıntılı yazım için tık fık.
Bee Beauty Vanilya&Cheesecake'li Duş Jeli:Kokusuna bayılıyorum,limonlu dondurmayı andırıyor.Tam yaz kokusu.Yazısı için yine tık tık.


Lee Stafford Kuru Şampuan(Seyehat boy):Denemek için almıştım.Daha tam fikirlerim netleşemeden bitti yavrucak.Ama kokusunun güzel olduğunu ve işe yarar olduğunu söyleyebilirim.Hem de seyehatlerde taşıması kolay oluyor.Tekrardan alacağım(alamadı).
Benri Asetonsuz Oje Temizleyici:Kokusunu ağır bulanlar var ama bana ağır gelmedi hatta hoşuma bile gitti(nasıl bir koku anlayışım varsa).Tamam kabul biraz ağır kokuyor.E siz de azcık idare ediverin artık.Yenisi alındı bilen :)
Parmex Aseton:Bunu oda arkadaşımla birlikte bitirdik.İkimiz de sevdik.


Nivea Stress Protect Roll-on:Her ne kadar pudrali roll-on tercih etmemeye çalışsam da çok terlediğim zamanlar elim pudralılara kayıyor.Özellikle yazın pudralı roll-on'lar pudrasızlara kıyasla ter kokusunu daha iyi önlüyor.Hem pudrasız hem de ter kokusunu iyi önleyen bildiğiniz bir roll-on varsa bana söylemekten çekinmeyiniz.
Clinique Anti Blemish Köpük Temizleyici ve Nemlendirici:Toniğini bir önceki bitenlerimde yazmıştım.Bunları da sevdim.Ama toniğini tek geçerim.Yazısını yazıcam yazıcam diyorum ama du bakalım ne zaman.
Flormar ve Pastel oje:Ahh benim ojelerimde hep mi diş izleri olur.Napayım ojeleri açamıyorum amaa :)


Benri Disk Pamuk ve Makyaj Temizleme Çubukları:Her zamanki bitengillerden.Her indirimde itinayla stoklanıyor hiç de bana mısın demiyorlar sevgili pamuk severler.
Bee Beauty Vanilya&Hindistancevizli Body Butter:Bayıldığımm hatta kokusuna hasta olduğum bir body butter.Ne kullanırsam kullanayım her kış dönerim bu kreme.Tek kötü yanı yopus yoğun yapısı nedeniyle bazen kıyafete bulaşabilmesi.Yazısı hiç olma mı?Gel gel burada.
Hatta çekilişimde de veriyorum bu güzelim kremden.Katılmak için bitenlere kısa mola verip sizi buraya alalım.
Uni Wipes Islak Mendil:Hiç beğenmedim.Bim'de satılan ıslak mendile kurban olsun.
Flormar Deluxe Shine Gloss D40:Renk vermesi ve nemlendirmesi bakımından Nivea'nın dudak balmlarından hiç bir farkı yok.İki kat sürünce dudakta emilmiyor.Yapay bir görüntü oluşturuyor.Kalıcık desen o da sıfır.Hayır yani  şöyle elle tutulacak tekrar alınacak bir yanın da yok ki güzelim.Piyasada onca güzel balm rujlar varken şansını fazla zorlama bence.
Rimmel Asansörlü Siyah Göz Kalemi:Güzeldi.Arkasındaki süngeri sayesinde kolayca dağıtabiliyor.Ama Essence'nin asansörlü kalemleri varken tekrar almam.

Benim bu ay bitenlerim bu kadardı.Siz neler bitirdiniz bu ay?

6 yorum:

  1. Evde bir şey kalmamış =P =) bitenler bana huzur veriyor yer açılıyor falan ohhh ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha:) ayy walla oyle canim ya bi de biriktirip biriktirip birden atiyosun yaa yok boyle bi rahatlikk;)

      Sil
  2. vay masallah ne cok sey bitmis, gelsin simdi ciciler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar bir bitiriyorum ki sorma :) Yeniler yerlerini aldılar :)

      Sil
  3. Clinique lerin o sakızımsı kokusu çok güzel diil miiii=) Bee Beauty'nin kokusuna da bayılıyoruum=) Yaa ben de çokiyi ter kokusunu öneleyci ve zararsız roll on arayışındaym:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendiricisinin kokusu güzeldi ama temizleme köpüğünün kokusunu sevemedim malesef:/
      Bee Beauty'siz bir kış düşünemiyorum kokusu beni benden alıyor :) Ben de o arayıştayım ama bulamadım bi Yves Rocher'ın organik rollonunu bulmuştum onu da hiç sevmedim

      Sil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "