30 Ekim 2014 Perşembe

Bitengiller#7

Herkese merhaba
:)
Çok sevdiğim "Bitengiller" serisinin 7.partını çekiyoruz bugün.
Haydi başlayalım..
1.BioTrue Lens Solüsyonu:Bitengillerde klasikleşmiş olan lens solüsyonum.Çekmeceler dolusu stoğum var.
2.Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu:Göz makyajından çok cilt makyajımı çıkarmada başarılı..Şu andayoluma başka ürünle devam etsem de bittiğinde tekrar alabilirim.
3.Nivea Duşta Vücut Kremi-Bal Keyfi:Ben bu duşta vücut kremlerini kafaya dikiyorum resmen.Daha önce klasik olanını alıp memnun kalmıştım.Bal özlüsünü daha bir sevdim.Bittikçe alacağım ürünlerden oldu.Oldukça pratikler.Tek olumsuz yanları kokularının kalıcı olmaması ve bereketsiz olmaları.
4.Batiste XXL Volume Kuru Şampuan:Batiste kuru şampuanlardan çok çokk memnunum.Anında yeni yıkanmış,hacimli saçlara kavuşuyorsunuz.Yenisi çoktan alındı bilee.Yağlı saçlara büyük tavsiyemdir.
5.Loreal Pure Zone Temizleme Jeli:Silikonlu temizleme pediyle satılıyor(komşunun çocuğunu, pedi oralara buralara sürerken yakaladığımdan çöpü boylamak zorunda kaldı).Pedi sayesinde derinlemesine temizliyor.Anında ferahlatıyor cildi.Siyah nokta oluşumu engelliyor ama sivilceler etkisi yok.Genel olarak sevdiğim bir temizleme jeliydi.
6.Rosense El Kremi:Bu minnak krem tam çantaya atmalık.Kokusu ve yapısı hoş.Bittikçe yenisini alıyorum çantama atıyorum.
7.Clindoxyl Jel:Sivilce tedavim için doktorum yazmıştı.Buzdolabında muhafaza etmek gerekiyor.Yaklaşık 3 ay düzenli kullandım ve etkisini gördüm.Özellikle deri altında çıkan sivilcelerde etkili.Tabi düzenli kullanmak koşuluyla.
8.Rimmel London Match Perfection Göz Altı Kapatıcısı:Bu ay bitirdiğim tek makyaj ürünü olma şerefine nail oldu.Çok sevdiğimi çabuk bitirdiğimden de anlayabilrsiniz.
Göz altlarımı hem doğal bir şekilde kapatıyor hem de aydınlatıyor.Ama göz altı morlukları olanların beklentilerini karşılamayacaktır çünkü fazla bir kapatıcılığı yok.Aydınlatıcı özelliği olduğundan sivilceleri kapatmada da kullanmamanızı tavsiye ederim.
9.Lush-Lemony Flutter:Bu ürünün tanıtımını ha yazdım ha yazcağım derken ülkemizden kalkıp gitti."Dur nereye gidiyorsun" bile diyemedik arkasından.
Tırnak kütiküllerime ve ayak topuklarıma kullandım.Kokusu tam buz parmak gibiydi.Nemlendirmesi çok iyiydi ama artık bozulmuş ve yapısı değişmiş.Çöpe atmak zamanı çoktan gelmiş.
10.Golden Rose Oje:Tek katta rengini veren, opak beyaz ojeydi.Oje bitirmek pek adetim değildir ama nail art için oldukça sık kullandığımdan bitiverdi.
11.Loreal Revitalift Magic Blur tester:Watsons'tan vermişlerdi.Baz gibi silikonlu bir yapısı var.Üstelik yapış yapış yağlı bir his bıraktı.Cildimdeki gözenekli görüntüyü az da olsa giderdi.Ama abartılacak kadar sihirli bir ürün değil.Belki de tam etkisini görmek için düzenli kullanmak lazım.
12.Benri ve Lilibe Pamuklar:İkisini de seviyorum ama Lilibe'nin bu pamukları Benri'ye göre daha kalın ve daha kolay ayrılıyor.
Benim bitirdiklerim bunlardı.Umarım aralarında size yararı olacak ürünler vardır.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Yaa Batıste'e ben de bayılıyorum! Günlük lens denedin mi hiç canım? Ben çok daha pratik buldum geçen ay geçtim.
    Nivea ballı olanı da çok merak ediyordum ama kokusu kalıcı değilse 5-6 sa kadar bulaşmiyim hiç:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük lense geçmeyi ben de bir ara çok istemiştim ama bende astigmat da olduğundan baya masraflı olduğundan vazgeçmiştim.Acuvue Oasys kullanıyorum uzun zamandır. 15 günlük süresi oluyor onun da.
      Nivea'nın kokusu 5 6 saat dayanmıyordu bende :/ Sırf duştan sonra krem sürmeye üşeniyorum diye kullanıyorum :)

      Sil
  2. Lush ürünleri bende de öyle oldu :(( yazamadan yenilerini stoklayamadan çekildi... ah ahh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gideceğini bilsem Lush Big depolamaz mıydım :/
      Geri dön Tülayy 'a bağlıcam yakında :)

      Sil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "