1 Aralık 2014 Pazartesi

Bitengiller#8

Merhabalarrr :))

Ah bu sınavlar yok, mu hep açıyor aramızı.Neyse ki bitti de kurtuldum.Amaann hayat da bir sınav değil midir dostlarım :))
 
Yazılarımın neredeyse %10'unun bitenler yazısı olduğunu farketmemle, tüketim canavarı olduğum kanısına varmam bir oldu :) Bitir babam bitir sonu yok ki bunun :)
 
Önce neler bitmiş topluca bir göz atalım.

 
İyice baktınız mı? Baktıysanız siliyorum, aman geçiyorum.


1.Palmolive Termal Spa Duş Jeli:Bir önceki bitenler yazımdan tanışık olduğunuz için kısaca özet geçiyorum.İçerisindeki ölü deniz mineralleriyle azcıcık da olsa peeling yapıyor.İnanılmaz ferah bir kokusu var.Duşta kendimi serin okyanus sularında gibi hissediyorum.

2.Bio True Lens Solüsyonu:Bitenlerde görmekten sıkıldığınız bir klasik.Tamam tamam bu sonn bi daha koymayacağım :)
 
3.Organix Biotin&Kolajen Şampuan:Gönül isterdi ki bu yorumun sonuna bir "yazısı için tık tık" olsun.Amaa nerdeee..Yazısı hala taslaklarda yazılmayı bekliyor.Napiim ama son damlasına kadar bitmesini bekledim yorumlamak için.Artık bittiğine göre yazısını yazayım(ee bi zahmet).
 
4.Benri Aseton:Benri'nin asetonlarından genel olarak memnunum.Ama çileklisi yapış yapış bir his veriyor.Sevmedim.
 


5.Bioderma Sebium Akn(tester):Kaşındırmaktan ve ciltte pul pul soyulmaktan başka bir işe yaramıyor.
 
6.Essence My Base Aydınlatıcı:Bunu size nostalji olsun diye koydum.Essence'in 2 yıl evvel çıkardığı koleksiyonundan çok meşhur olan bir parçaydı.Geçenlerde mıntıka temizliği yaparken buldum.Yapısı tabiki bozulmuş, pombaya bastığınızda pıççkk diye ses geliyor.Burdan Essence'e sesleniyorum My Base'a sahip çıkalım.
 
7.Arko Gliserinli El Kremi:Tartışmasız en sevdiğim el kremim.Yapısını ve kokusunu çok seviyorum.
 
8.Essence Long Lasting Göz Kalemi-Hot Chocolate:Her zaman stoğumda bir tane bulundururum.Ama bu sefer hazırlıksız yakalandım.Bittikçe aldığım nadir göz kalemlerinden.Ayrıntılı yazısı için tık fık.
 
9.Maybelline Color Tattoo-On And On Bronz:Kendisini ne kadar çok sevdiğimi dibinin görünmesinden anlayabilirsiniz.3 yıldır en sevdiğim krem farım olma zevkini kimseye tattırmadı.Nasıl güzel bir rengi var, nasıl kalıcı anlatamam.Ne zaman sürsem iltifat aldım.Bence her makyaj koleksiyonunda olması gereken bir krem far.Yenisini en kısa zamanda alacağım.
 
 

10.Benri Kare Pamuk ve Kulak Çubuğu:Benri pamuklardan sıkıldım artık başka pamuklara yelken açacağım.Kulak çubuğunu da makyajımı düzeltmek için kullandım.
 
11.Cala Makyaj Temizleme Mendili-Aloe Vera:Diğer çeşitlerini de kullandım ama en çok bundan memnun kaldım.Yine bittikçe aldıklarımdan.
 
Eveett bir bitengiller yazısının daha sonuna geldik.Bir sonraki yazılarda görüşmek dileğiyle.Özleyin beni anacım :))


4 yorum:

  1. Essence'in my base aydınlatıcısı benimkide bitmek üzere ve bu duruma çok üzülüyorum essence duy sesimizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet böyle güzel ürünleri ne diye kaldırırlar bir türlü anlamam.Kesinlikle tekrar satışa çıkmalı :)

      Sil
  2. Ne cok sey bitirmisin! Ben iyice baktim silebilirsin haha :D Ya on and on bronze ben hic begenmemistim bundan üc yil kadar önce denedigimde, acaba tekrarmi denesem :) Krem farlarla aram iyi degildi, ama simdi aslinda böyle mac paint pot tipli ürünler ilgimi cekmeye basladilar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha :) Bu sefer çok ürün birikti :) On and on bronze inanılmaz kalıcıydı rengi çok çok hoşş bence mutlaka denemelisin eminim çok seveceksin :))

      Sil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "