14 Şubat 2015 Cumartesi

John Frieda Luxurious Volume-Hacim Veren Şampuan ve Saç Kremi

Herkese merhaba
:)

Ahh bu yağlı hacimsiz saçlar yok mu? İflah olmuyor valla.Bu ince telli saçtan ne çektim bir ben bilirim bir de ince telli saçlılar.Durum böyle olunca hacim verici,yağlanmayı geciktirici şampuanlara yöneliyorum.Son yönelişim ise John Frieda'nın hacim veren şampuan ve saç kreminde yana oldu.




Şampuanın şeffaf- jel yapıda.İçerisinde paraben,SLS yok fakat silikon ve parfüm var.Kokusu çok güzel.




Şampuan saçlarımı biraz kuruttu.Özellikle son zamanlara doğru keçeleştirdiğini söyleyebilirim.Yani şampuandan sonra saç kremi kullanmanız farz.Bu nedenle aynı serinin saç kremiyle birlikte kullanmanızı tavsiye ederim.


Saç kremine ise bayıldım.Tam yağlı saçlar için..Keçeleşen saçlarımı ağırlaştırmadan ve yağlandırmadan açıyor ve nemlendiriyor..Yağlı ve çabuk sönen saçlara hangi saç kremi önerirsin diyenlere tavsiye ederim.
Yapısı çok yoğun değil,yani kremin ayarını kaçırsanız da saçlarınızı ekstradan yağlandırmıyor.
Bu krem kalın telli saçlılara tatmin etmeyecektir.Zaten kalın telli, aslan yelesi saçlar için piyasada istemediğiniz kadar saç kremi var.Bırakın bu da bize kalsın demi ama :))


Tek başına şampuanın pek bir etkisi yok fakat saç kremiyle birlikte iyi iş çıkarıyorlar.Ayrıca bu bitirim ikili saçımdaki yağlanmayı yarım gün de olsa geciktirdi ve istediğim hacmi verdi.


Şampuan ve saç kreminin 25 tl gibi bir fiyatı var.Ben Gratis'in indiriminden 15 tl gibi bir fiyata almıştım.İndirimde yakalarsanız bir şans verin derim.
Şampuanını almasanız dahi saç kremini almanızı tavsiye ederim.

Sevgiler..


7 yorum:

  1. John Frieda ürünlerini ben de denemek istiyorum ama daha kısmet olmadı :) Benim de saç diplerim yağlı ve genelde bu tarz yaglı saclar icin olan hacim veren sampuanların saçları kurutmasından ben de muzdaribim. Yves Rocher'nin yulaflı şampuanı hem yaglanmayı biraz geciktiriyor hem de saçları kurutmuyor tavsiye ederim :)
    Takipteyim bana da beklerim :)
    Süslü Şirine Blog

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Yves Rocher'nin yağlı saçlar için olan ısırgan otlu şampuanını denemiştim ama istediğim etkiyi görememiştim.Tavsiyeniz üzerine yulaflısını da deneyeceğim :) Hemen geliyorum blogunuza :)

      Sil
  2. Aaa ben sadece şampuanını kullanıyorum bir de arada bi köpüğünü o yüzden mi pek etkili olmadı acaba:/ saç kremini almamıştım:( uffya ne kötü saç tipimiz var:(

    YanıtlaSil
  3. Saç köpüğünü kullanmadım ama saç kremiyle birlikte şampuan daha iyi etki ediyor.Özellikle saç kremini kullanmalısın bence.Aynen ne olacak bizim bu saçlarımızz :/

    YanıtlaSil
  4. Ben bu serinin bukleleri belirginleştirici özellikli olanını kullanıyorum ve çok memnunum hem bukleler ortaya çıkıyor kendiliğinden hemde saç yumuşacık oluyor tavsiye ederim.Buarada bloğunuda takibe aldım.Bende beklerim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye için teşekkür ederim keşke kıvır kıvır saçlarım olsaydı:/

      Sil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "