16 Mart 2015 Pazartesi

Loreal Lash Architect 4D Black Lacquer Maskara

Herkese merhaba
:)

Yeni maskara arayışım bitmedi bitmeyecek.Çünkü biz kadınlar her zaman daha iyisini istiyoruz.Daha çok uzatsın, daha çok kıvırsın, daha çok dolgunluk versin..



Loreal Lash Architect 4D maskara kirpiklere 4 boyutlu takma kirpik etkisi vaat ediyor.

4 BOYUTLU TAKMA KİRPİK ETKİSİ
Kusursuz siyahlıkta takma kirpik etkisi
-Kirpiklerde gece siyahı
-Daha dolgun
-Daha kalın
-Daha uzun
-Daha kıvrık kirpikler



Maskara; hafif eğimli yapıda. ince,uzunca bir fırçaya sahip.Bu sayede harika bir tutuş sağlayarak uygulama esnasında sağa sola bulaşmıyor.

En sevdiğim özelliğinden biri bu çünkü  her rimeli göz kapağına bulaştırma gibi üstün bir yeteneneğim var.Ama bu rimeli üst kirpik içlerime bile sürerken bulaştırmıyorum.Ninanay :)


Maskaranın diğer bir özelliği içerisinde küçük küçük kirpik parçacıklarının olması.Bu parçacıklar, kirpiklere yapışarak daha uzun ve dolgun simsiyah bir görünüm sağlıyor.


Maskara uzunluk ve dolgunluk vaadini yerine getiriyor.Kıvrım verme konusunda pek bir etkisi yok.
Amaa gel gelelimm sevmediğim yanı olan dökülme yapmasına.Alt kirpiklere sürmeye müsait değil.Akşama doğru pıtır pıtır dökülüyor.

Yine de; alt kirpiklerime sürmediğim sürece benim için sorun oluşturmuyor.Kirpiklerime verdiği dolgunlukla sevdiğim bir maskara oldu.İndirimde yakalarsam tekrar alabilirim.

Fiyatı 40-50 tl arasında değişiyor.

Sizlerin dökülmeyen maskara önerisi varsa alırım bi dal :)





2 yorum:

  1. Bu rimele hastayımmmmmmmm! Ama dökülmesi beni de sinir ediyor:( Kirpiklerimi pudralayıp sürdüğümde daha az döküldüğünü gördüm ama tatlım;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de senin tavsiyenle almıştım zaten kuzucum :) Evet pudralayınca kirpikler daha ayrık duruyor ama sabah sabah üşeniyorum :))

      Sil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "