14 Mart 2015 Cumartesi

Swissco Düğüm Açıcı Tarak(Tangle Teezer Muadili)

Herkese merhaba
:)

Dolaşık, tiftik tiftik olmuş saçlar hepimiz korkulu rüyası..Hele duştan çıktıntan sonra birbirine kenetlenmiş, birbirinden ayrılmamaya yemin etmiş saç tellerini ayırmak tam bir işkence.



Tangle Teezer uzun zamandır aklımda olan; ama gereksiz pahalı fiyatından dolayı almaya bir türlü yanaşamadığım bir taraktı.Gratis'te gezinirken Tangle Teezer benzeri tarakları görünce gözlerim ışıldadı, hemen attım sepete.


Tarağın dış görünüşü oldukça güzel.Öpücük detayı oldukça sofistike.
İnternette gördüğüm kadarıyla başka şekillerde de tarakları mevcut.
Daha önce Tangle Teezer kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım ama internet gördüğüm kadarıyla tarak dizaynı ve plastik uzantıları neredeyse aynı olduğunu söyleyebilirim.Sadece Tangle Teezer'ın uzantıları daha ince yapıda.


İnce telli, çabuk yağlanan saçlarımı normalde açmak için kremdir, maskedir, serumdur  bir çok ürün kullanıyorum.Dolayısıyla saçlarımda ağırlaşmaya neden oluyorlar.

Swisco'nun saçlarımı sıradan çinko karbon pillere göre amaan, sıradan taraklara göre daha kolay ve zarar vermeden açtığını gözlemledim.Üstelik bunu saçlarımı elektriklendirmeden yaptı.
Saçlarımı açmak için bol kepçe saç kremi,maske vb kullanmama gerek kalmadı.Eskisine nazaran daha az ürün kullanıyorum.Böylelikle saçlarım daha az ağırlaşıyor ve daha geç yağ yağlanıyor.


Kısacası benim çok sevdiğim bir tarak oldu.
Siz de Tangle Teezer'a fazla para vermek istemiyorsanız; bu Swisco taraklarına bir şans verin derim.

Ben Gratis'ten almıştım.Fiyatı 12.90 tl.Sitesi için tık tık.

Sevgiler..

10 yorum:

  1. Bende alıyordum geçen N11 den tangle teezer sonradan vazgeçtim. Bana da pahalı geldi. Bende gratise gidince bu ürüne bakıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de birkaç kez almaya yeltendim ama bunu kullanınca iyi ki almamışım dedim. Umarım sen de memnun kalırsın :)

      Sil
  2. Kelimesi kelimesine aynı dertlerden muzdaripmişiz ya biz sende işe yaramasına sevindim :)) İlk fırsatta alayım ben bunu öpücük desenli oluşu da ayrı güzel :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ne olacak bizim bu saçların hali :/ Umarım senin de işine yarar :)

      Sil
  3. Merhaba, merak ettim şimdi bu ürünü alabilirim bende sanırım :) bu arada bloğuma beklerim cnm ;)

    YanıtlaSil
  4. Kizlar kesinlikle bu ürün tangle teezerla ayni degil bi kere tangle teezer sac diplerini acitmiyor ve cidden kolay aciyor ince telli inatci saclarim olmasina ragmen ama bu sac diplerimi acıtıyor ve bu cok fazla hissediliyor..hatta kizlarim bile swissco ile degil tangle teezerla taramak istiyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünler birebir aynı değiller pek tabii farklılıkları olacaktır. İnce telli saçları daha kolay açtığını düşünüyorum bu nedenle ince telli saçların daha çok seveceğini düşünüyorum.

      Sil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "