5 Nisan 2015 Pazar

Bitengiller#10

Şahane pazarlar
:)

İnternetimdeki teknik bir arızadan dolayı bir hafta gecikmeli bir bitengiller ile karşınızdayım.
Lafı fazla uzatmadan neler bitirmişim bakalım hadi..


Aaa toplu bir aile fotosu çektirmeden olur mu? Olmazz.




1.Batiste Kuru Şampuan:Bir de Orijinal versiyonunu deneyelim bakalım dedim ama XXL volume gibi bir etki yaratmadı malesef.Ama yine de ortalamanın üzerinde bir kuru şampuan.

2.Neutrogena Onarıcı Vücut Kremi:Aşırı kuru ciltler için üretilmiş bir krem.Yapısı oldukça yoğundu.Kışın pul pul olan cildime oldukça iyi geldi.Pompası sona doğru bozulup beni çileden çıkardı ama.

3.Palmolive Body Butter Vanilyalı Duş Jeli:Bana göre duş jellerinde Palmolive 1 numara.Neredeyse bütün duş jellerine bayılıyorum.Gerçekten de tam vanilya aşıklarına göre.Kokusunu, yapısını, cildimi kurutmayışını çok seviyorum.Tekrar almayım da ne yapayım.

4.Bio-True Lens Solüsyonu:Taraamm özlediniz değil mi:P Çok seviyorum ne yapayım :)


5.Yves Rocher-Matlaştırıcı Tonik:Yapısı diğer toniklerden farklı.Losyonumsu bir yapısı var.Hatta bildiğiniz aloe vera gibi.İlk aldığımda "Ayyy bozuk buuu" diye paniğe kapılmıştım.Ben baştan söyleyeyim de kullanırsanız falan şaşkınlığa uğramayın vanilyalı demişti deyin :) Akne kızarıklıklarını hafiflettip, gözenekleri arındırdığı yazıyor ama ben bu etkileri göremedim.Cildi kurutmuyor aksine nemlendiriyorve ferahlatıyor.Kuru ciltler bile kullanabilir bence.

6.Sterimar Okyanus Suyu:Doktorun kardeşime burun için verdiği bu spreyleri araklayıp, saçıma sıkıyorum :) Deniz tuzu spreyi kadar etkili oluyor.Ama saça sıkınca çok çabuk bitiyor.Üstelik de pahalı.Yani evde fazla değilse; özellikle gidip almayın zararlı çıkarsınız.Burada verdiğim deniz tuzu spreyi  tarifini yapın oh miss :)

7.Urban Natural's-Biotin&Keratin Şampuan:Tam boyunu kullanmadan önce seyehat boyunu denedim.Ama büyük boyunu aldıracak kadar sevdim.Kızlaarr yoksa Organix Biotin&Collogen şampuana dupe mu geliyor :))

8.Yves Rocher Kayısılı Peeling:Bloglarda o kadar övüldü ki; mağazalarda bulamaz olduk.Hepiniz aynı anda almayın bea.Kokusu hoş,partikülleri incecik,cildi de güzel arındırıyor evet ama; öyle abartılacak kadar değil.Hatta Neutrogena'nın pempe greyfurt peelingini daha çok sevdim.Daha uzun süre pürüzsüzlük sağlıyor.


9.Benri Aseton:Aseton ve pamukta bu markayı seviyorum.

10.Nivea Pure&Natural 48H:Alkolsüz,pudrasız,alüminyumsuz roll-on arayanlara seve seve tavsiye edilir.Ter kokusunu tabiki 48 saat değil 24 saat bile korumuyor.Ama kışın beni idare ediyor.Yazın el
mahkum pudralıları tercih ediyorum.

11.Loreal Skin Perfection-Cilt Kusursuzlaştırıcı Nemlendirici:Ayrıntılı yazısını şuracıkta yazmıştım.Dibinde son bir iki sıyırmalık kalmıştı.Onu da yazana kadar kullandım bitti.Tekrar alabilirim.


12.Cala Makyaj Temizleme Mendili:Yıllardır üşengeçliğim tavan yaptığı günlerde severek kullanıyorum.Onun dışında rimelimi temizlemek için de kullanıyorum.Ama uzuun zamandır aloe veralısını bulamıyorum.Yiyonuz mu bunu napıyonuz :)

13.Pamuklar:Hepsini tek tek yazıp Çin işkencesi yapmayacağım size korkmayın.Benri ve İpek hemen hemen aynı kalitedeler ama Benri makyaj temizleme çubuklarını tek geçerim.

14.Dermokil Yağlı Ciltler İçin Kil Maskesi:Dermokil'in maskelerini severek kullanıyorum ama bu çeşidi cildimi acayip kuruttu.Rahatsız etti.Kuru ciltler için olanında böyle bir etki yok.

15.La Roche Posay BB krem:Kapatıcılığı çokk az.Neredeyse hiç kapatmıyor.Ayrıca oksidasyona uğrayıp rengi koyulaşıyor.Pek sevemedim ben.

Bir bitengiller serisinin daha sonuna geldik.Bir dahaki yazıda görüşmek üzere esen kalın :))

9 yorum:

  1. Senin bitengiller yazılarına bayılıyorum yine çok iyi iş çıkarmışsın bravo valla :D Batiste'nin orjinalini merak ediyordum ama maceraya gerek yokmuş xxl olanına devam o zaman :) Dermokil'in normal-karma ciltler için yağ dengeleyici olan daha az kuruttu cildimi aklında olsun yağlı cilt için olanlar epey geriyor beni de :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitengiller serisini ben de çok seviyorum yazarken çok eğleniyorum.Senin de sevmen çok mutlu etti benii :D Batiste xxl biraz saç diplerini sertleştiriyor ama o olmadan da hacim vermiyor.Xxl ile yola devam :)) Bir de o çeşidini kullanayım bakalım :))

      Sil
  2. Ne cok ürün bitirmissin! :) Palmolive'in dus jelleri cidden cok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bunlar 2 ayın birikintisi :)) Palmolive kalp biz :D

      Sil
  3. Çok güzel olmuş :) Bu arada yves rocher ın fazla abartıldığını düşünüyorum bende bitenler yapıp yazmak istiyorum... Çünkü boş maceraya gerek yok cildimize, saçımıza ve tırnaklarımıza zulüm çektirmenin manası yok :))) sadece olumlu değil olumsuz yorumlara da ihtiyacımız var bu yüzden çok beğendim postunu.. olumsuz yorumlarımla bende geleceğim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazımı beğenmene sevindim canım :) Olumlu yorumlar olduğu gibi olumsuz yorumlar da olmalı tabiki.En kısa zamanda bekliyorum yazını :)

      Sil
  4. bio-true lens losyonunu nereden aldın canım ben bulamadım, memnun musun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara'daki eczanelerden yada Lensmarket.com dan alıyorum kuzum çok memnunum :)

      Sil
    2. Ankara'daki eczanelerden yada Lensmarket.com dan alıyorum kuzum çok memnunum :)

      Sil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "