6 Haziran 2015 Cumartesi

Bitengiller #11

Heyooo, herkese merhabaa..
:)

Blog yazmayalı o kadar uzun zaman oldu ki neredeyse bir blogumun olduğunu unutacaktım..Mezuniyet telaşı, sınavlar derken blog dünyasından oldukça uzak kaldım.Umarım bu yazıyla buna son veririm..Umarım bundan sonra istikrarlı bir şekilde blog yazmaya devam ederim.Çünkü blog yazmayı ve sizleri çok özledim(kalp, kalp kalp).
Ayy ne zamandır Bitenler yazısı yazmıyordum bir heyecanlandım walla :)) Hadi başlayalım..







1.Organix Biotin&Collagen Şampuan:Bu ikinci kutumdu.Çok severek de kullanıyordum ancak muadilini ve fiyatını fazla bulduğum için tekrar alacağımı sanmıyorum.Ayrıntılı inceleme yazısı burada.
2.John Frieda Volume Şaç Kremi:Şampuanıyla birlikte almıştım ama şampuanından daha çok sevdim.Saçları ağırlaştırmadan çok güzel açıyor.Tekrar alırım.
3.Nivea Kakaolu Duşta Vucüt Kremi:Nivea'nın bu duşta vücut kremlerine aşığımm.Istırırım bilee :))



4.Creightons Cherry&Wild Duş Jeli:Adını yazana kadar anam ağladı ne gıcık bir ismi var.Gratislerde satılıyor bu markanın duş jelleri.Kokularını ve kalıcılıklarını çok sevdim hatta üçledim.
5.Bee Beauty Vanilya&Cheese Cake Vücut Losyonu:Kokusu enfess.Bir aralar deli gibi kullanıyordum bunu fakat yapısı çok bozuluyor kokusu değişiyor.Ayrıntılı yazısını yine şurada yazmıştım.
6.Cyrene Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu:Benimki karma ve yağlı ciltler için olanıydı.İçeriği oldukça temiz.Cildimde herhangi bir irritasyona neden olmadan cilt makyajımı çıkardı.Tekrar alabilirim.
7.Sephora Göz Makyajı Temizleyici:Efenim taktim edeyim:Hayatımın göz makyajı temizleyicisi olur kendisi.Kaç şişe bitirdim bilmiyorum.Göz makyajını kalıntı bırakmadan çok güzel temizliyor.Sephora'ya gittikçe stokluyorum.İnceleme yazısı için tık tık.



8.Avene Cleanance Expert Yüz Kremi: Avene'nin en son çıkan, sivilceleri ve izlerini yok etmeyi vaad eden bir krem.Yapısı ve nemlendirmesi güzeldi fakat benim sivilcelerime etkisini göremedim maalesef.
9.Avon Little Black Dress Parfüm:Bu parfümü herkes hayatında bir kez mutlaka kullanmıştır diye düşünüyorum.Çocukluğumdan beri çok severim bu vanilyalı parfümü.Ara ara fırsat buldukça alıyorum.
10.Maybelline Master Precise Keçe Uçlu Eyeliner:Bendeki kahverengi olanıydı.Ancak kendisiyle pek anlaşamadık.Yapısı çok sulu ve gözde akma yapıyor.Tekrar almam.
11.Watsons Magic Lip Balm:Kabı gibi kendisi de çok şeker.Kokusu bildiğimiz muzlu Popkek gibi kokuyor.Rengi şeffaf olmasına rağmen sürüldüğünde dudak rengine göre pempe,kırmızı renk veriyor.Kalıcılığı da bir lip balma göre oldukça iyi.üstelik güneş koruması da içeriyor.Ee bi lipbalmdan daha ne istenir değil mi amaa :))


Benim bitenlerim bu kadarcık :))
Sevgilerrr..





9 yorum:

  1. Cyrene makyaj temizleme suyunu ben de sevmiştim.

    YanıtlaSil
  2. Bitenler yazılarını özlemişim ^^ Maybelline eyeliner,Bee beauty losyon ve John Frieda saç kremi hakkındaki görüşlerine aynen katılıyorum zira benim de biten ürünlerim kendileri :D Avene'in bu kremini merak ediyordum ama çok bir şey beklememek lazım demek ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilaycım ben de senin yorumlarını özledim :)) Aynı fikirde olmamız ne güzel.. Avene'ni çok severim ancak her ürünü aynı etkiyi göstermiyor maaşesef. Mesela Avene Triacneal sivilcelerime iyi gelmişti

      Sil
    2. Aha Nilayım bahsettiğim krem oydu sanırım. Avene in filan da gördüm dediydim ya. Amma işe yaramamış bildiğinden şaşmamak lazım (maydonozluğum için özüüür dayanamadımmm :p )

      Sil
    3. Maydonozluk olur mu hiç cicimm :) Her zaman beklerim :))Ben de çok büyük umutlarla almıştım sabırla kullandım ama etkisini göremedim :S

      Sil
    4. Aynen hepsi iyi iş çıkarmıyor :( Triacneal aklımın bir köşesinde dursun bakalım teşekkür ederim canım :)) Ahaha maydonuzum benim yerim seni :) Kremi görünce aklıma sen gelmiştin zaten :D Bildiğimden şaşmayacağım artık haklısın kuşum :)) İkinizi de öptümm :)

      Sil
  3. Canıım hayırlı olsun mezuniyetiiin^^
    Aa Sephora makyaj temizleyiciden epey memnunsun demek. Ben de bi şans versem mi waterproofları nasıl çıkartıyo?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimmm tatlıcımm :) 2 yıldır bayılarak kullanıyorum ben. Waterproofları hiç acımıyo söküp atıyo :))

      Sil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "