22 Temmuz 2015 Çarşamba

Oriflame The One Colour Impact Krem Far-Rose Gold

Herkese merhaba
:)

Yaza en çok yakışan farlar ışıltılı farlardır benim için.Hele bir de şeftali tonlarında ise değmeyin keyfime.
İşte tam da yaza yakışacak o fardan bahsedeceğim şimdi :)




Oriflame'ın The One koleksiyonu çıkalı uzun zaman olsa da bu krem farından bahsetmekte geç kalmamışımdır umarım.


Rengi başta bahsettiğim gibi harika bir şeftali.Ama içerisinde altın ışıltılar var.Rose gold ismi sizi yanıltmasın içerisinde pembelik bulundurmuyor.Maybelline Color Tattoo-Rose Gold rengi arasında dağlar kadar fark var.


Yapısı ne toz farlar kadar katı ne de krem farlar kadar kremsi.Tam arası diyebilirim.Göz kapaklarına uygulandığında daha çok toz fara dönüşüyor.


Kalıcılığı Color Tattoo'lar gibi yatsıya kadar değil ama ikindiye kadar idare eder sizi :)


Hem rengini hem yansımasını çok seviyorum.Her farla uyum sağlıyor.Özellikle kahvelerle harika duruyor.
Fiyatını yalnış hatırlamıyorsam indirimde 13 tl gibi bir fiyata almıştım.Bence fiyatını sonuna kadar hakediyor.

Sevgiler..



9 yorum:

  1. Bence şeftali alt tonlu pembe altın renginde. Yani açık bakır rengi gibi bir şey. Maybelline inki direkt pembe. Adı gibi pembe altınla hiç alakası yok:( O yüzden almamıştım.
    İnanılmaz seviyorum ben bunu yaa <3 Kullana kullana içi dağıldı ama benimkinin:( Başka renklerle kombinlemeye kıyamıyorum bile çoğu zaman <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de pempeyle uzaktan yakından alakası yok ismini yanlış koymuşlar :) Her renkle uyum sağlıyo
      Ben bazen mor, mürdüm farla kombinliyorum :)

      Sil
  2. Canım, bende de üç rengi var, annem danışmanlığını yaptığı için :) Benim de blogumda yazıları var, okumak istersen beklerim. Ben de çok seviyorum bu farları, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mor renklisinde de aklim kalmisti. Tesekkur ederim bir de onlara bakayim o zaman ;)

      Sil
  3. Bu farı ilk tatlış Ezgim (Kozmetik Aşığı) de görmüştüm ama krem farlarla aram yok diye üzerinde durmamıştım fazla.Tahminimden daha farklı duruyormuş demek, yansımaları da çok güzel görünüyor gerçekten bir bakayım hala satışta mı kanıma girdin galiba :D Güle güle kullan canım :))

    YanıtlaSil
  4. Ben de bircok bloggera gonderilmesiyle birliktr Ezgi'de gorup almistim :)) Gerçekten duruşu çok güzel hala satışta ama indirimde mi bilemiyorum.Memnun kalacağından eminim Nilaycım :*

    YanıtlaSil
  5. Ben de bircok bloggera gonderilmesiyle birliktr Ezgi'de gorup almistim :)) Gerçekten duruşu çok güzel hala satışta ama indirimde mi bilemiyorum.Memnun kalacağından eminim Nilaycım :*

    YanıtlaSil
  6. Ben de bircok bloggera gonderilmesiyle birliktr Ezgi'de gorup almistim :)) Gerçekten duruşu çok güzel hala satışta ama indirimde mi bilemiyorum.Memnun kalacağından eminim Nilaycım :*

    YanıtlaSil
  7. Hihihi benim adım mı geçmiş neee :) Nilayım evet kesinliklen tavsiye ederiz, pişman olmazsın. Sevmediğimiz ürünün reklamını yapmayız biz;)

    YanıtlaSil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "