6 Ağustos 2015 Perşembe

En Sevdiğim 10 Makyaj ve Bakım Blogu

Herkese merhabaa
:)

Blogumu açalı 1,5 yıldan fazla oldu ama bir o kadar da öncesinde  kozmetik blogu okurluğum var.Kozmetik bloglarını keşfettiğimden beri sitelerden çıkmaz oldum.Eskiden tabi bu kadar takip etmeyi falan bilmezdim, sık kullanılanlara ekleyip her gün bakardım yeni yazmışlar mı diye.Hey gidi günler hey..


İşte benim severek takip ettiğim, yazılarını hiç kaçırmadığım,yorumlarına güvendiğim kozmetik blogları ve bloggerlar..
(Sitelere ışınlanmak için başlıklara tıklayın).

1.Miskin Kek



İlk okuduğum bloglardandır.Çok uzun bir zamandır takip ediyorum.Öyle güzel,süslü,ışıltılı bir blogu, öyle güzel görselleri var ki; girince çıkmak istemiyorum.Aynı zamanda bloggerlar için yazdığı yazı dizisini bayılarak okuyorum.Her seferinde yeni bir şeyler öğreniyorum.Ve daha da öğreneceğimden eminim.Yazılarındaki üsluba gerçekten bayılıyorum.Yeni bloggersanız mutlaka bloguna uğramalısınız..


Yine çok eskiden beri severek takip ettiğim bir kozmetik bloglardan.Sahibesi Başak o kadar tatlı ve sıcak ki; bloga girer girmez o sıcaklığı hissediyorsunuz.Kendisini kişisel olarak tanımasam da mütevaziliğini bloguna yansıtan nadir bloggerlardan benim için.



Bir insan hem bu kadar güzel hem de bu kadar mütevazi olabilir mi sorusunun cevabı kendisi.Özellikle saçlarına ve saç bakımı yazılarına bayılıyorum.Ayrıca kendisine yaptırdığı her işlemi hiç gücenmeden ayrıntısı ayrıntısına anlatıyor.Ben yaptırsam bu kadar anlatamazdım herhalde.

Ayrıca instagram sayfasına da mutlaka bakmanızı öneririm.


4.Moda Masalları


Yine çook eskiden beri çok severek takip ettiğim yorumlarına güvendiğim bir blog.Yorumlarını oldukça dikkate aldığım nadir bloggerlardan.Oldukça dürüst buluyorum, severek ve güvenerek okuyorum. 

Youtube sayesinde tanıdığım yorumlarını samimi bulduğum blogger ve youtuberlardan Görkem.Ürün yorumlarındaki açıklığını çok seviyorum.Kendisi yine güvendiğim yorumlarına,ürün incelemelerine önem verdiğim bloggerlardan.
Ayrıca youtube kanalına muhakkak abonesinizdir diye düşünüyorum.




Yine eskiye dayanan kaliteli bloglardan.Ne varsa eskilerde var sanırım.Ürün görselleri ve incelemeleriyle kalitesini gerçekten hissettiriyor.


7.Bakım Blog

Adı gibi bakım denince ilk akla gelen bloglardan.Ürün incelemelerinde detaya kadar inmesi sayesinde,ürün size uygun mu değil mi şıp diye anlıyorsunuz.Yine güvendiğim, yorumlarına değer verdiğim bloggerlardan.




8.Mor Menekşe
Diğer bloglar gibi yorumlarını severek okuduğum eski bloglardan.Hiç unutmam The Balm'ın Frat Boy allığı yazısını okuyarak karar vermiştim almaya :)


9.Kozmetik Aşığı


Blogumu ilk açtığım zamanlardan tanıdığım, tanıdıkça çok sevdiğim, kendime çok yakın bulduğum bir blogger sevgili Ezgi.Oldukça arkadaş canlısı olduğunu yazılarındaki kankitellalar hitabıyla da anlayabilirsiniz.Bir çok yazısını gülerek okuyorum.Siz de okuyun siz de gülün anacım :)


10.Beautybysyln


Makyajlarına resmen bayıldığım, makyajı bana en çok hitap eden blogger İncecik eyeliner'ın da ustası bana göre.Yaptığı makyajlar için youtube ve instagram hesabına bir göz atın derim ben :)


Sevgiler...



15 yorum:

  1. Yaaa kendi blogumu görünce hem şaşırdım hem utandım hem çok sevindim. Canım benim çooook teşekkür ederim^^ :-* Sen de benim severek takip ettiğim bloggerlardansın kesinlikle^^
    Çoğunu ben de aynen severek takip ediyorum. Yalnız Görkem 4.yılında yahu o da eski blogger sayılmaz mı:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım düşüncelerimizin karşılıklı olmasına çok sevindim. Öyle mi ben Görkem'i youtube'la tanıdığım için yanlış biliyormuşum demek ki :) Düzelteyim hemen :))

      Sil
  2. Ayy bloğumu görünce çok sevindim güzel yorumların için teşekkürler tatlım:) Bende seni severek takip ediyorum umarım uzun yıllar blog yazmaya devam edersin, çok öpüyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ben de çok öpüyorum :)

      Sil
  3. Canım benim çok teşekkür ederim güzel yorumların için mutlu oldum kendimi de görünce bu güzel bloglar arasında:)

    YanıtlaSil
  4. Hahaha Seda aynıymışız ilk başlarda yaa takip işini ben de çok sonra öğrendim :D Blog okumayı hem çok seviyorum ve hem de bu sayede farkında olmadan bana çok şey kattığını düşünüyorum :))) Senin top 10 listendeki çoğu blogu severek takip ediyorum ama özellikle ikisi var ki gerek bloglarını düzen ve yazı kalitesi anlamında gerekse sahibeleri olan iki tatlı insanı ayrı bir seviyorum. L'arc-en-ciel (Başak) benim için ilktir ve yeri hep ayrı kalacak ve Kozmetik Aşığı (Ezgi) o fıstığım benim ya ne yazarsa yazsın yeter ki yazsın :)) En sona da seni bıraktım tabii ki :)) Harika bir enerjin var senin bu okuyan kişiye çok güzel geçiyor ve de samimiyetin o yüzden senin blogun da son zamanlarda okumayı en sevdiklerim arasında ayrıca belirteyim bunu da :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ya bilmediğimizden sık kullanılanlara eklerdik hep demek yalnız değilmişim :)) Kesinlikle sana katılıyorum blog çok şey katıyor insana ufkunu genişletiyor :) Benim için de bu bloggerların yeri apayrı demek aynı şeyleri düşünüyormuşuz. Ay ne çok ortak yanımız varmış Nilaycım:D Benle ilgili yorumun beni çok mutlu etti inan.Böyle düşünmene çok çokk sevindimm, bunları okuyucuya geçirebiliyorsam ne mutlu bana :)) Çok çok öpüyorum senii :-*

      Sil
  5. Ne kadar tatlısın!! Çok çok teşekkür ederim güzel sözlerine!!! Takip ettiğin bloglarla ilgili tüm yorumlarına da katılıyorum :) sevgiler ve kocaman öpücükler 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçek düşüncelerimi söyledim sadece:) Benden de sevgiler ve öpücükler :-*

      Sil
  6. Listenin hemen hemepsini bende severek ve eskiye dayanarak takipteyim. Keyif alınası nadir bloglardan kendileri :)

    YanıtlaSil
  7. Yazınızı daha yeni görüyorum :) çok teşekkür ederim bana da yer verdiğiniz için; 5 yıl olmuş blog yazmaya başlayalı 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe başarılarınızın devamını dilerim :)

      Sil
    2. Hehe başarılarınızın devamını dilerim :)

      Sil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "