26 Ekim 2015 Pazartesi

The Balm Meet Matt(e) Hughes Likit Ruj-Commited

Herkese merhaba

Yabancı bloglarda bilhassa instagramda son zamanlarda en sık karşılaştığımız dudak ürünü hiç şüphesiz likit rujlar.Özellikle de mat olanları..Dolayısıyla The Balm'ın  mat rujlarının ülkemize gelmesi sevinç gösterileriyle karşılandı :)



Asıl amacım meşhur rengi charming'i almaktı ama bulamayınca Commited rengine razı oldum.İyiki de olmuşum diyorum çünkü çok sevdim.


Rengi tam günlük kullanıma uygun doğal bir ton.Rengini tarif etmek biraz zor çünkü ilginç bir rengi var.Elinizdeki birbirinin kopyası 12345 nude rujdan farklı olduğuna bahse girebilirim.Yani almaya değer bir rengi var.


Koyu şeftaliye kaçan, içerisinde hafif kahvelik bulunduran bir tonu var.Koyu dudak rengi desem anlar mısınız beni?


Aplikatörü gerçekten çok kullanışlı.Kesik uçlu olması sayesinde dudak kalemi kullanmaya gerek kalmadan dudak kenarlarını çerçevele yapabiliyorsunuz.Tabi bunda tek seferde renk geçişinin de etkisi yadsınamaz.


 İçerisinde mentol var.Sürdükten kısa süre sonra hafif bir karıncalanma hissi oluyor.Ama çok kısa sürüyor.Mentoldeki amaç dudaklarını dolgunlaştırmak.Alametifarikası içerisindeki mentolden mi yoksa mat oluşundan mı bilmem ama dudaklarımı daha dolgun gösteriyor.
Kokusu kapağını açar açmaz buram buram geliyor.Kokusunun tam olarak tarifi ise yurt dışından gelen bayıla bayıla yediğimiz mentollü çikolatalar.


Likit ruj ilk sürüldüğünde saten gibi gözükse de sabitlendikten sonra kuruyup 1-2 dk içinde matlaşıyor.Matlaşana kadar dudakları pek hareket ettirmemek gerekiyor çünkü o süre zarfında yapışkan bir hal alıyor.Ama sabitlendikten sonra yapışkan his kendini daha kuru dudaklara bırakıyor.
Bu kuru his beni rahatsız etmedi ama rahatsız edenler için üzerine nemlendirici balm ya daparlatıcı geçilebilir.

Ben uzun süredir hiç bu kadar kalıcı bir rujla karşılaşmadım desem abartmış olmam.Gerçekten Long lasting iddiasını yerine getiriyor.Bir şeyler yiyip içtiğinizde dahi ilk sürüdülüğü gibi olmasa da büyük bir kısmı kalıyor.Ben 6 saat dudağımda kaldığına şahit oldum.Hatta sabah sürdüğümü bile unutmuştum.

Kısacası benim çok sevdiğim, sürdüğümde mutlaka sorulan bir ruj oldu.
Fiyatı 34 lira civarıydı indirimle 20 tl'ye aldım.Bir sonraki indirimde diğer renklerinden de almak istiyorum.

Sevgiler..





12 yorum:

  1. bir sonraki indirime pas geçmeyeceğim bunları kesinlikle..

    YanıtlaSil
  2. geçen almak için gratise girdim nasıl bir renkse kapış kapış gidiyor resmen :)
    bidolukozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel durmuuuş. Bende de charming rengi vardı hala deneyemedim:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm tatlıcımm :) Aa ayıp etmişsin valla bu ruj denenmez mi hemen deniyosunn hemen hemen :D

      Sil
    2. Seda'ya yürekten katılıyorum bu kadar ısrara denemezsen hala bilemicim yani ;) Dayanamadım araya kaynak yaptım bir de iyi mi kusura bakma Sedacım :P

      Sil
    3. Ay hep sen kaynak yap Nilaycımm:))

      Sil
  4. Çok yakışmış canım dudakta daha da güzel duruyormuş bu renk :) Charming i bulamayınca honest rengini almıştım ama aklım hala charming de :D Mentollü kokuya da hastayım bu arada dolgunluk veriyor gibi hissettirmesi de cabası :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canımcım.O mentollü çikolata kokusuna bitiyorum ben. Aklımda hiç commited rengi yoktu hatta testerina bakmadan aldım ama müthiş doğal bir renk cıktı buna da bak mutlaka :D

      Sil
  5. Merhaba bloğunu tesadüfen buldum ve takibe aldım seni de beklerim =) görüşmek üzere
    http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "