4 Aralık 2015 Cuma

The Balm Mont Balm Far Paleti

Herkese merhaba
:)
The Balm'dan bu son paletim başka almayacağım deyip, yeni palet çıkınca ama bu farklı diyerek kendini ikna edenler sizin için geliyor bu parça, radyonuzun sesini açın :))

Biliyorum bu palet de son olmayacak ama içimde gram pişmanlık yok yine olsa yine alırdım :)


Palet 4 adet güzel mi güzel fardan oluşuyor.Bütün paletlerinde olduğu gibi her farın bir ismi var.




Bu paleti seçmemdeki en büyük etmenler; bütün farların kullanışlı ve çok pigmentli olması.Hani bir palet alırsınız bir ikisini kullanırsınız sadece o farlar biter,gerisi kalır.Ama bu palet için öyle bir şey söz konusu değil.Hem gece hem gündüz makyajı bu ufacık tefecik paletle yapılabiliyor sevgili palet severler.


Benim bu paleti nasıl kullandığıma gelirsek; Cortina rengini tüm göz kapağıma uyguluyorum. Üzerine Whistler rengini (bence paletin yıldızı) göz kapaklarımın yarısına kadar sürüyorum.Aspen rengiyle de katlanma bölgesine bir güzel gölge yapıyorum.Zermatt rengini de kesik uçlu bir fırçayla eyeliner çeker gibi sürüyorum.Oldu mu size cillop gibi göz makyajı :)



Renklerin ne kadar canlı ve pigmentli olduğunu tekrar söylememe gerek yok herhalde.


The Balm Mont Balm ülkemize geleli çok olmasına rağmen neden daha önce almadım diyerekten ufak bir serzenişte bulundum.Neyse efenim geç olsun güç olmasın.

Normalde 35 tl civarı ama napıyoruuzzz? Tabiki Gratis indirimini yakalayıp öyle alıyoruzz :P

Sevgiler..

8 yorum:

  1. valla bende başka palet almıcam deyip kendime yenik düşenlerdenim :D bu arada çekilişime beklerim ;)
    http://bidolukozmetik.blogspot.com.tr/2015/12/bi-dolu-kozmetikte-ylbas-hediyesi.html

    YanıtlaSil
  2. oyyy süper bişey bu palet en yakın zamandaki indirimle almalıyım:)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sırf whistler rengi için bile alınabilir bence :)

      Sil
  3. Çok tatlısın Seda yaa aynen katılıyorum dediklerine zaten son ses açtım radyoyu da geri planda vokal yapalım gel beraber ^_^ Direnip direnip sonradan alanlar var bir de şekil 1a da olduğu gibi :D Senin palet bitirmişliğin vardı yine darısı başıma diyeyim bari ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha biz kozmetik delileri hep böyleyizz haydi çal gelsinn söyleyelim :)) Bir de direnip direnip alınca daha bi kıymetli oluyo gözümde ulaşamadıkça daha çok alasım geliyo deli miyim ne :D Evet tek tesellim bitirebiliyo olmam :))

      Sil
  4. Renklerinde nasıl güzelmiş. En yakın indirimde bakmalıyım :) blogunuzu takibe aldım bende beklerim sevgiler:) http://betulunsirlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "