22 Aralık 2015 Salı

Yılın Son Bitengilleri-13

Herkese merhaba
:)
Yeni yıl gelmeden bitenler yazısı yazmak istedim.Bakalım yılın en son bitengiller serisinde neler bitirmişim?


Yılın son bitenlerine son kez bir toplu bakalım.Sonra da çöpe doğru uğurlayalım :)


1.Gliss Kuru Saçlar için Şampuan:Bitenlerde hiç alışık olmadığınız şampuan çeşidi.Çılgınlar gibi yağlanan saçlarıma ne alake diyebilirsiniz.Bu şampuanı ilk yazın tatile çıkmadan almıştım.Saçlarıma işlem yaptırdığım için çok kurutmayan bu şampuanla devam ettim.Hatta babam bile çok sevdi şimdilik o kullanıyor.

2.Urban Care Natural's Biotin&Keratin Şampuan: Organix Biotin&Collogen şampuna dupe buldum deyip deyip duruyordum ya.Hehh işte bu şampuandı.Yağlanma konusunda çok bir etkisi olmasa da hacimsiz ve dökülen saçlarıma iyi gelmişti kullandığım dönemde.Hacimsiz saçlar için uygun fiyatlı bir şampuan.

3.Live Clean Argan Yağlı Sıvı Saç Kremi: Bu sprey bende o kadaaar uzun süredir var ki antika diye müzeye kaldırsalar şaşırmam yani.Banyo sonrası keçeleşmiş saçları açmada başarılıydı.Kokusu misslerr gibiydi.Severdim kendisini.Ne zaman duşta kullanılan saç kremlerini kullanmaya başladım bunun pabucu dama atıldı.Fiyatı bşraz pahalıydı diye hatırlıyorum.

4.Loreal Makyaj Temizleme Suyu: Normal ve karma ciltler için olanıydı benimki.Göz makyajında başarılı değil ama cilt makyajını temizlemede başarılı buluyoruz annemle.

5. Avene Cleanance Temizleme Jeli:Hayatımda hiç bu kadar bereketli bir ürün görmedim vallahi.Zaten acıcık bir miktarı yetiyor.Temizlemesi de gayet iyiydi.Elimdekiler biterse tekrar alabilirim.


6.Bee Beauty Duş Jeli: Bugüne kadar kullandığım en güzel kokulu duş jeli desem ne kadar sevdiğimi yeterince anlatmış olurum herhalde.O kadar güzel portakallı kek kokuyor ki duşta yeme hissi uyandırıyor.Ailecek çok seviyoruz bittikçe alıyoruz.

7.Le Petit Marseilials Sütlü Duş jeli: Ben bunu Isana'nın süt proteinli duş jeline çok benzettim.Kokusu bebek pudrası gibi.Temizlemesini ve kalıcılığını sevdim.Ama Isana fiyat açısından bir adım önde benim için.

8.Creightons Vanilla&Macadamia Duş Jeli: Vanilyalı duş jellerine bayılırım ama bu gerçekten çok ağır kokuyor.Vanilyadan çok ağır bir karamel kokusu hakim.Kıvamı bana pek homojen gelmedi.Her kullanımda çalkalama hissi uyandırdı.Kendini çift fazlı temizleyici sanan duş jeli itemi sanki :D
Tekrar almiciiğim.


9.Garnier Göz Makyajı Temizleyici:Bu dokuz bin dokuz yüz doksan dokuzuncu şişem.Sanki kafaya dikiyormuşum gibi çabuk bitmesi ve çalkaladıktan sonra arkasından atlı kovalarcasına fazlarından ayrışması dışında çok seviyorum.

10.Toni&Guy Deniz Tuzu Spreyi:Yazısını geçen sene şuracıkta yazmıştım.Seviyorum aralarda alıyorum.Ama ucuz bir muadile de hayır demem :)

11.Avene Termal Sprey:Termal spreyler arasında en çok bunu seviyorum.En son battal boyunu aldım.

12.Giavonni Volume Saç Kremi:Denemek için almıştım.Saçlarımı ağırlaştırmadan açmasını sevdim.Büyük boyu alınabilir.


Ayy yaz yaz bitmedii! Ha hayret kızlar dayanın az kaldı :)

13.Loreal Cilt Kusursuzlaştırıcı Nemlendirici Krem:Nemlendirmesini, yapısını, kokusunu hatta rengini severek kullandım.Bu biten ikincisiydi.Elimdekiler biterse tekrar alabilirim.Detaylı yazısı için tık tık.

14.Benri Seyehat Boy Aseton: Eh işte dediğim asetonlardan.

15.Essence Oje Kurutucu Oje: Damlalıklı aplikatörü sayesinde ojeyle temas etmeden kolayca sürülebiliyor.Fırça izi derdi yok.Çok yağlı bir yapısı var sürdükten sonra bir süre boyunca bu yağlı his devam ediyor.Ancak mükemmel bir ürün değil 10 dk bekletmeme rağmen sabah kalktığımda yastık izi görebiliyorum bazen.Ama nedense Makeupalley puanı 4.3

16.Arko El Kremi:Yapısı yoğun, nemlendirmesi güzel.Kışın rahatlıkla kullanılabilir.


Gelelim biten kozmetik ürünlere..

17.Cala Makyaj Temizleme Mendili:Her daim bittikçe aldıklarımdan.

18.Alix Avien Terrocota Pudra: Bir aralar ne meşhurdu bu pudra.Mücizevi pudra diye satılırdı.Şimdilerde kimse yüzüne bakmıyor.Buna rağmen fiyatı da arttıkça artıyor.Çok uzun zamandır vardı bende artık kullanmak istemedim.Hem kapatsın hem sabitlesin diyenler için güzel bir pudra.

19.Maybelline Rocket Volume Express Maskara:İlk çıktığında bloggerlar bas bas bağırsalar da pek kulak asmamıştım.Ama bayıldım.Hacim vermesi, uzatması, kalıcılığı gerçekten çok başarılı.Ah bir de kolay çıksa..

20.Nyc Likit Eyeliner:Ucuza alınabilecek kalite likit eyelinerlardan.Uzun süre gidiyor.Akarı kokarı yok.

21.Rimmel Brow This Way Kaş Jeli: Bu ürünün hayatımın kaş ürünü olduğunu daha önce de söylemiştim.Çokk seviyorum rengi, sabitlemesi, renk vermesi, doğal durması kısacası herşeyiyle harika.Ayrıntılı yazısı ve duruşunu görmek için tık tık.

22.Blistex Medplus Dudak Balsamı:Yazısını daha önce şuracıkta yazmıştım.Roaccutana'a başladığımdan yenisi muhakkak alınacak.Ama bu sefer küçük kavanozda olanından alacağım çünkü bunların ambalajındaki hata yüzünden çok açılınca geri kapanmıyor.

23.The Balm Time Balm Kapatıcı: Kapatıcılığı gerçekten iyiydi ancak ambalaj parça pörçük olunca kapatıcı kurudu gitti.The Balm'ın bütün ürünleri kaliteli ambalajlarda olurdu ama bu kapatıcı gözlerinden kaçmış herhalde.Yapma The Balm biz senin ambalajlarına aşığız.Görmeyeyim bir daha.

24.Konjac Sponge-Bambu Kömürü Süngeri:Bunu geçen bitenlerde yazmayı unuttum sanıp bu bitenlere kadar saklamışım.Geçen bitenlerde yazığımı görünce ben şok :) Unutkanlık başa bela.
Ayrıntılı yazısı için tık fık.


Bir şeyler daha bitirseymişim gözlerim şaşı beş olacakmış.Neyse bitti de gitti maşallah :D

Buraya kadar okuyanların gözleriniz dert görmesin..
Sevgiler..




14 yorum:

  1. maşallah gerçekten yılın sonu iyi iş çıkmış :)

    YanıtlaSil
  2. Yıl sonuna baya sıkı girmişsin kuzu:) yeni yılda yeni ürünleri hak etmişsin vala^^
    yaa şu beeneauty jeli ne güzel anlatmışsın jel sevmeyen ben bile merak ettim alasım geldi:)
    essence tırnak kurutucu yağ hakkındaki düşüncelerine katılıyorum..
    ahaha benim üniversiteden arkadaşlar ne alırdı o mucizevi pudrayı yaa. ekmek peynir gibi tüketirlerdi:D anılaaar anılaar..:))
    çok güzel keyifli bi yazıydıııı^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol kuzucumm :-* Geçen sefer yaptığım büsbüyük alışverişimle kendimi ödüllendirdim:) BeeBeauty'i bi kokla mutlaka seveceğinden eminim :) Essence oje kurutucu çok abartılıyo bence de. Dimi ya ben de üni'deki arkadaşlarda görüp almıştım eskileri hatirladim ben de şimdi:D

      Sil
  3. Ne kadar da çok şey bitmiş :) Darısı hepimizin başına

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sefer çok fazla ürün birikti gerçekten:) Amin :D

      Sil
  4. Ne güzeel bir sürü ürün bitmiş. Böyle okurken bile bir rahatlama geliyor, ohh çöpe gitmediler de bittiler diye. Bir de kendiminkileri bitirebilsem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitirmek istediklerimi gözümün önüne koyunca daha çabuk bitiriyorum. Bitirdikçe motive oluyorum umarim sen de en kısa zamanda bitirsin;))

      Sil
  5. ne bıtırmışsın yahu walla helal olsun bı ay da bende bu kadar cok sey bıtırırsem soz bende yazıcam cok ımrenıyorum walla :) hadı geçmiş olsun :) takıbe aldım daha sık gorusmek uzere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok bunlar öyle 1 ayda falan bitmedi daha öncesi de var :) Ben de seni takibe aldım görüsürüz :))

      Sil
  6. he ıyı barı :) ben yıne de bısı bıtıremıyorum hep sonu gelınce sıkılıyorum degıstırıyorum yada cok begensem bıle du bı de sunu deneyım dıye dıye ıyılerını de unutuyorum galıba :) Blogla birlikte hatırlıyorum artık yorumladıgımdan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kendimi şarandırıyorum artik israf olmasin diye dibine kadar kullaniyorum bitince rahatliyorum bi yuk kalkiyor sanki ustumden. Bitenler yazini en kisa zamanda bekliyorum :))

      Sil
    2. Ben kendimi şarandırıyorum artik israf olmasin diye dibine kadar kullaniyorum bitince rahatliyorum bi yuk kalkiyor sanki ustumden. Bitenler yazini en kisa zamanda bekliyorum :))

      Sil
  7. Çok güzel bir yazı dizisi bunu denicem ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "