12 Şubat 2016 Cuma

Ekstra Hacim Veren Maybelline Rocket Volume Express Maskara

Herkese merhaba
:)

Ne zamandır bloga uğramıyordum.Özlemişim gerçekten yazı girmeyi,sizleri..
Bugün sizlere uzun zamandan beri favori masakaram olan Maybelline Rocket Volume'den bahsedeceğim.

Uzun zamandır ülkemizde olmasına rağmen bir türlü alıp deneme şansım olmamıştı.Ama şimdiye gelin görün ki şimdiye kadar farketmemenin acısını yaşıyorum.Şimdiye kadar denediğim uygun fiyatlı maskaralar arasında en iyi hacim veren maskara diyebilirim rahatlıkla.


Fırçası silikon yapıda.Sık ve uzun uzantılara sahip.Bu sayede tüm kirpikleri kavrayıp tek tek ayırıp, hacim veriyor.Gün boyu kirpiklerde akma yapmıyor.Kirpikleri kıvırdıktan sonra düşme yapmıyor.


Her güzelin bir kusuru olur misali bu maskaranın da bir kusuru var.O da suya dayanıklı(waterproof) olmamasına rağmen kendini waterproof zannediyor.Suya karşı dayanıklı formülü olan çeşidini düşünemiyorum bile  :) Gün boyu evet akmıyor kokmuyor ama çıkmıyor da arkadaşım.Çift fazlı göz makyajı temizleyicilerle bile çıkarırken mutlaka kalıntı bırakıyor.Üstelik temizlerken kirpiklerinizi fazla zorlarsanız dökebiliyor.Bu bakımdan günlük kullanıma uygun bir maskara olduğunu düşünmüyorum.Çok sık kullanmadığınız taktirde bunun önüne geçebilirsiniz.



Kısacası simsiyah hem uzunluk hem de göz alıcı dolgunluk versin, kirpikleri de yapıştırmasın isteyenler için harika bir maskara.Temizlemesine bir çözüm bulursanız tadından yenmez.
Fiyatı 19.90 tl.Sık sık indirime girdiği için çok daha ucuza almanız mümkün.

Sevgiler..



3 yorum:

  1. Ben çok seviyoruuuum^^ Ne kadar güzel durmuş sende^^ Ben bi temizlemeye yağıyla ovarak çıkarıyorum, üstünden de bioderma geçiyorum misler gibi oluyo. tek seferde çıkmıyo tabi:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beybisi :)Yok anacim tek seferde çıkması mimkinn değil:) Üstünden mutlaka suyla durulamak kalanları da tekrar temizlemek gerekiyor. Ölme eşeğim ölme :D

      Sil
  2. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "