19 Eylül 2016 Pazartesi

Aylar Sonra Bitengiller-14

Herkese koccaman bir merhaba
:)

Ne kadar uzun zaman olmuş yahuu ayıp bana :/ Şu instagram, snapchat çıktı çıkalı bloglardan uzaklaştı mı nedir canlar. Ah benim gibi tembeller tek tuşla paylaşıma alışıp uzun uzadıya özenip yazı yazmaya üşenir olmuşuz.Herşeye rağmen bloggerın tadı bambaşka genşşler :)
Ne demişler söz uçar yazı kalır..

Kısa bir girizgahtan sonra uzatmadan hemen bitengiller serimin 14. yazısını yazıyorum.




İlk olarak banyo ürünlerinden başlayalım :)





Ürünlerin ayrıntılı yazıları için; başlığın üzerine tıklayınız.

1.Bee Beauty Portakal ve Çikolatalı Duş Jeli:Daha önceki bitenlerimde muhtemelen görmüşsünüzdür.Kokusunu ve yapısını çok seviyorum.Ancak sürekli kullanımdan kokusu ağır gelmeye başladı.Bir süre kullanmaya ara vereceğim.

2.Organicum Yağlı Saçlar İçin Şampuan: Roaccutane kullanmadan önceki yağlı saçlarım için almıştım.Biraz kuutması dışında severek kullandım.Kokusu eski Tang içeceğine benziyordu.Saçlarım eski yağına döndüğünde tekrar alabilirim.

3.Urban Naturals Biotin Keratin Şampuan:Bu şampuanı Organix'in biotinli şampuanına benzettiğimi daha önce söylemiştim.Arada tekrar tekrar döndüğüm şampuan.Kullandığım süre boyunca hacim vermesini ve mevsimsel dökülmelere iyi geldiğini gözlemlemiştim.Şu sıralar kuruya dönen saçlarımı daha da kuruttuğundan dolayı şu sıralar kullanamıyorum.Ancak saçlarım eski haline döndüğünde( ay dönmesin yaa) tekrar alacağım.


4.Nivea Duşta vücut kremi:Benimki normal ve kuru ciltler çin olan kakao özlü olanıydı.Yazın severek kullandım.Nemlendirmesi diğer duşta vücut kremlerine nazaran daha iyiydi.

5.La Roche Posay Lipikar Gel Lavant:Kuru ve hassas ciltler için özel üretilmiş bir duş jeli.Roaccutane tedavim için duş jeli ararken bulmuştum.Yapısı jel kıvamındaydı.Lavanta kokusu pek baskın değildi.Değişik bir kokusu var.Cildi kurutmuyor ancak öyle ahım şahım bir ürün değildi.Tekrar almam.



6.Sephora Göz Makyaj Temizleyici:Bu kaçıncı bitirişim ben bile sayamıyorum.Ne kullanırsam kullanayım mutlaka buna geri dönüyorum.Suya dayanıklı makyajları çıkartmada dahi çok başarılı.Büyük boyu da oldukça avantajlı, çok uzun süre gidiyor.

7.Excipial Lipo Emülsiyon:Ooooo birr nemlendiricilerin babası  bir numarası..Ooo bir şaheser.İşte kremlerin kremi lipo krem.Nemi resmen cilde hapsediyor.Uzun süre o nemli his devam ediyor.Doktorum yazmıştı ancak tedavi sonrasında da bayılarak alacağım.

8.Neutrogena Pempe Greyfurtlu Peeling: Yapısında çok ince patiküllere sahip olduğundan üzerinde günlük yazsa da günlük kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum.Roaccutane döneminden önce severek kullanıp bitirmiştim.Sonadan tekrar alabilirim.

9.Avene Cleanance Güneş Kremi Spf 30: Çok çok severek kullandım.Bitmesine gerçekten üzüldüm.Yağlı ciltler ve akneli ciltler için üretilmiş olsa da kuru olan cildime de uyum sağladı, kurutmadı, en önemlisi de beyazlık bırakmadı.Tüm ciltlere öneririm.



Gelelim biten kozmetik ürünlere..

10.Rimmel Lash Accelerator Maskara: En çok bitirdiğim renkli kozmetik ürünü tabiki de maskara oldu.Maskarasız çıkamayanlardanım.Rimmel'in bu meşhur sarı mı sarı ambalajlı maskarısını sevdiğimi söyleyebilirim.Kirpikleri güzelce uzatıp, tek tek ayırıyor.İndirimde bulursam tekrar alablirim.

11.Max Factor Masterpiece Maskara: Biten maskaraların arasında en çok bunu sevdim.Fırçasının yapısı bana farklı geldiğinden bir süre almakta tereddüt etmiştim, ta ki bir mağazadaki satış temsilcisinin kirpiklerinde görene kadar.Kirpikleri çok güzel uzatıyor.Akma ve dökülme yapmıyor ayrıca güzel de bir hacim veriyor.

12.Maybelline One By One Maskara: Üniversitede çok kullanmıştım.Tekrar bir denemek istedim.Gerçekten simsiyah günlük bir maskara.Kirpiklere uzunluktan çok hacim veriyor.

13.Catrice Keçe Uçlu Eyeliner: Gerçekten çok vasattı.Doğru düzgün uygulanmamasının yanı sıra akma bulaşma yapıyordu.En sonunda kurudu.Tekrar almam.

14.Essence-Hot Chocolatte Asansörlü Göz Kalemi: Annemle ben bitirmelere doyamıyoruz bu ürünü.

15.Rimmel Brow This Way-Kaş Maskarası: Yine bitirmelere doyamadığım bir ürün.Bitenlerimin yıldızı olmazsa olmazım.Daha iyisini bulana kadar en iyisi bu.

16.Blistex Medplus Dudak Balmı:Roaccutane madurlarının en sevdiği dudak balmı oluyor kendisi.Kendisinden 3'er 5'er alıp elimden, cebimden, dudağımdan ayırmıyorum hiç.Nemlendirmesi ve rahatlasması müthüşş.

17.Oriflame The One Krem Far(Rose Gold): Rengini hatırlamıyorum ama bu seri çok tutmuştu.Yapısı rengi güzeliidii ancak çok çabuk kurudu ve topak topak oldu.

18.Golden Rose Nude Oje: Çok güzel doğal bir rengi vardı.Ancak güzel olması kuruyup gitmesine engel olamadı.


19.Kruidvat Fem'x Ultra Dry Deodorant:Watsonslarda oldukça uygun fiyata görünce almıştım.Etkiliydi ancak fazla pudralı geldi.Daha iyisini bulduğumdan tekrar almam.

20.Yves Rocher Leke Karşıtı Serum: Doğum günü indirimi vesilesiyle 60 küsür tl gbi bir fiyata alıştım.Sivilce tedavimden dolayı lekelere etki etmedi mi tam gözlemleyemedim ancak cildi çok güzel nemlendiriyor ve cildi berraklaştırıyor.Yine bir kampanyaya denk gelirsem alabilirim.

21.Rival De Loop Göz Kremi: Genç ciltler için üretilmiş bir seri.Genç ciltlere, ince kırışıklıkları olmayanlara öneririm..

22.Body Shop Çilekli Body Butter:Yılbaşında set halinde almıştım.Tofita gibi kokusu ve nemlendirmesi çok güzeldi.

23.Bioderma H2O Misel Solüyon: Hassas cildime uygun en güvenilir misel solüsyon bu benim için.



 24.Beyond-Cucumber Yüz Maskesi: Son zamanlarda Kore menşeli kozmetik ve bakım ürünlerine takıntım başladı.Bu da onlardan biriydi.Bu markanın maskelerini de oldukça beğendim.Paraben içermemesi ve vegan olması benim için diğer bir artı.


25.Beyond- Hyaluronik Asit Maskesi: Bu maskeyi diğerinden daha çok sevdim.Cildime daha çok nem verdi.Fakat her iki maskeyi de tekrar alacağım.




Eveeettt kocca bir bitenlerin daha sonuna geldik.Okuyanların gözlerinden öpüyor ve sevgilerimi gönderiyorum :*

6 yorum:

  1. Beyond maskeleri merak ettim hemen dikkatimi çeken onlar oldu :) Kore menşeli bakım ürünlerine ayrı bir zaafım var.Greyfurt peeling ben hiç sevmedim,sevemedim, çok zorladım ama yapısı ve kokusu çok fazla itici geldi bana.2 kez kullandım öylece duruyor atılacak sonu sonu :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kokusu biraz bulaşık deterjanına benziyor ama cildimde peeling görevini yerine getiriyorudu t bölgemdeki pütürlenmeye iyi geliyordu.Kore markası ürünler artık hepimizin dikkatini çekiyor :) Maskeleri tavsiye ederim bi de salyangoz özlüsünü kullanmıştım o da çok iyi nem vermişti onu da öneririm :D

      Sil
  2. Bioderma, blistex ve lipo nemlendirici daimi favorilerim :D ahh biz bu akne tedavisini çekenler. Ben kurtuldum daırısı başına güzelim

    YanıtlaSil
  3. Aminn,çok az kaldı benim dee :)

    YanıtlaSil
  4. Ayy ne çok biten olmuş ne güzel:9 Evet ya blogu boşladık biraz ma havaların soğumasıyla geri dönüyoruz bence:P :) Organicum benim saçımda hiç işe yaramamıştı:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatiller bitip geri dönülünce bloglara dönüş oldu :) Organicum saçlarımı çok kurutmasa çok iyi şampuan bakma :D Ama kurutuyo işte:((

      Sil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "