28 Aralık 2016 Çarşamba

Madame Coco-Musc de Cashmire Bakım Seti ve El kremi

Herkese merhaba
:)

Geçenlede Madame Coco'dan güzel bir paket aldım.Bir süredir ürünleri kullanıyorum.Sizlere de kullandığım ürünler hakkında yorumlarımı paylaşacağım.


Madame Coco; çok sevilen ev tekstili dışında kozmetik ve bakım ürünleri de bünyesinde bulunduruyor.El bakım ürünlerinden vücut bakım ürünlerine, saç bakım ürünlerinden parfümlere kadar bir çok mis kokulu ürünleri mevcut.Üstelik oldukça uygun fiyata.


İlk olarak Musc de Cashmire Vücut Losyonundan bahsedeceğim.Pompalı tasarımıyla oldukça pratik ve hijyenik.Üzerinde vücut sütü ibaresini gördüğümde oldukça akışkan bir yapı beklemiştim.Ama kıvamı normal krem yapısında.Ne çok akışkan ne de çok tokİçerisindeki E vitamini nemi destekliyor.Losyon hafif yapılı olmasına rağmen nemlendirmesi beni geçekten tatmin etti.Hafif parfümlü, pudralı bir kokusu var.Kokusu tende oldukça kalıcı.


İkinci olarak Musc de Casmire Duş Jeli'nden bahsedeceğim.Vücut Losyonunda olduğu gibi; duş jeli de nemlendirici E vitamini içeriyor.Kremsi bir yapısı var.Duş sırasında ve duştan sonra bıraktığı hafif nemli hissi sevdim.Bu duş jelinin en sevdiğim yanı ise kalıcı kokusu oldu.Duştan çıktıktan sonraki koku balonunun uçması bu üründe yok.Duştan sonra bir kaç saat sonra dahi koku teninizde kalıyor.Sanırım aradığım kalıı duş jelini buldum :)

Tabi ekstra kalıcılık isteniyorsa; serinin diğer tamamlayıcı vücut losyonu ve spreyiyle desteklenmesi şart. 


Musc de Casmire serisinin vücut spreyi; serinin diğer ürünlerinden daha yoğun bir kokuya sahip.Öyle ki bir parfüm kadar yoğun ve kalıcı bir kokuya sahip.İlk sıkıldığında ise alkol kokusu biraz hissediliyor fakat sonrasında kendini kalıcı bir kokuya bırakıyor..Ben genelde hafif ve fresh kokular tercih ettiğim için vücut spreyinin kokusu bana oldukça yoğun geldi.Ancak kışın ağır,pudramsı  kokulardan hoşlananlar için güzel bir alternatif olabilir.



Madame Coco Pamuk Şeker Aromalı El Kremi; bugüne kadar kokladığım en güzel el kremi olabilir.Buram buram pamuk şeker kokuyor.Öyle güzel ki insanın yiyesi, kokladıkça koklayası geliyor.Nemlendirmesi de oldukça iyi.Tam çantaya atmalık bir el kremi.Madame Coco'ya gittiğinizde mutlaka koklamanızı öneririm.

Madame Coco Macaron Sabunları ise oldukça şirin ve şık bir tasarım sahip.O kadar tatlış ki kullanmaya kıyamadım.Onun yerine banyoda dekorasyon amaçlı kullanıyorum.Hafif ve güzel bir koku yayıyor.6'lı Macaron setini alıp renk renk banyoya dizmeyi düşünüyorum

Bu güzel ürünlerle beni tanıştıran Madame Coco'ya teşekkür ederim.

Sevgiler..






7 yorum:

  1. Merhaba ne güzel sivilcelerinden kurtulmuşsun peki sivilce izlerin için hangi ürünleri kullanıyorsun acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim şu sıralar sadece lekeler için serum kullanıyorum ayrıca yeni lekeler oluşmaması için her gün güneş kremimi aksatmadan kullanıyorum

      Sil
  2. Tekrardan merhaba benim cildim karma ve akneye meyilli ve sivilce izi problemim var seninde deneyimlerine ve önerilerine göre bana rica etsem temizleme jeli toni ve sivilce izlerim için onerebilcegin urunler var mı acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,aslında bloguma bakarak daha öncesinde kullandığım ürünleri görebilirisiniz.Cildim için Beyond markasının kurutmayan temizleyici ürününü kullanıyorum.Size de kurutucu olmayan temizleme köpüklerini ya da yağlarını öneririm.Temizleme jelleri ağır geliyor bana göre.Sivilce izleriniz için leke önleyici serum kullanabilirsiniz.Neostra leke serumuna bakabilirsiniz.

      Sil
  3. Güzel yazı olmuş, blogunuz güzel ve başarılı gözüküyor, yeni açmış olduğum blogumu ben de ilerletmek istiyorum, sizi takipteyim bana da uğrar ve varsa tavsiyeleriniz sevinirim saygılar

    http://gezgiccift.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Hayırlı olsun umarım ilerlersiniz sevgiler :D

      Sil
  4. hello, I want to buy these body spray and milk, and how i can order them? :) if can anybody send me the link on online shop. Thank you <3

    YanıtlaSil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "