29 Ocak 2017 Pazar

Deneyimlediğim 10 Lip Balm Dosyası

Herkese merhaba
:)

Bugün sizlere bugüne kadar deneyimlediğim dudak nemlendiriclerimden bahsedeceğim.

Dudak Balmları

1.Blistex MedPlus: Dudak balmlarının şahı, başımızın tacı, biricik dudak bakımı ürünümü baş köşeye koydum.Hem dudak çatlarını tedavi ediyor hem içerisindeki mentolle rahatlatıyor hem de kurulukla savaşıyor.Bir dudak nemlendiricisinden başka ne isteriz ki!
Puan:5/5

2.Nux-Reve de Miel: Bugüne kadar kullandığım en kalın yapılı dudak balmı.Nemlendirmesine ba yıl dım.Roaccutane tedavim boyunca ne kullansam yetmiyor diyenlere en en güzel nemlendirici.Müthiş portakal kokuyor.Aynı zamanda içerisindeki minnak partiküllerle ufak çapta peeling de yapıyor.Kışın vazgeçilmezim ancak yaz  için ağır gelebilir.
Puan:5/5

3. Le Petit Marseillais Onarıcı Dudak Balsamı:Yine yoğun yapılı bir dudak balmıyla karşı karşıyayız.Yapısı mat olduğundan rujların altına sürmek için oldukça ideal.Nemlendirmesi güzel amma velakin onarıcı bir yanını göremedim arkadaşın.Onarıcı bir etkisi olmasa da nemlendirmesinin güzelliğiyle çantada olmayı hak ediyor.
Puan:4/5

4.Yves Rocher- Vanilyalı Lip Balm: Çok iyi nem veren lip balmlardan devam ediyorum.Nemlilik hissini dudaklarınızda uzun süre hissediyorsunuz.Vanilyalı kokusu da bir harika.Bendeki eski ambalajı yenilenmiş halini görürseniz şaşırmayın hani :)
Puan:4/5

5.Neutrogena Norveç Böğürtlenli Dudak Nemlendirisici:Bu ürünün yapısı diğerlerine oranla daha ince yapıda.Kat kat sürülmeye müsait.Kokusu da oldukça güzel.Ancak bu ürün kış için yeterli gelmedi bana daha çok yazın rujların altına kullanmalık.
Puan:3.5/5

6.Maybelline Baby Lips: Ülkemize geldiği zaman oldukça sükse yapmıştı. Geldikten sonra şişirme ürünlerden olduğunu anladık.Ama o tatlı mı tatlı, mis gibi kokan lip balmlardan kendimizi alamadık.Bende pembe ve yeşil ambalajlı olanı var.Yapıları ve renk vermesi çok hafif, kalıcılıkları sıfır ama şu tatlığı nasıl düşük puan vereceğim bilmiyorum.
Puan:3/5

7.Rival de Loop Dudak Yağı: Rossmann'da uygun fiyata görüp merak ederek almıştım.Ucu roll-on şeklinde.Nemlendirmesine güzel nemlendiriyor ancak hemencecik uçup gdiyor devamlı tazeleme istiyor.
Puan:3/5

8.Hametan Pomad: Her Roaccutanelının evinide bu pomad mutlaka vardır.Hatta doktor Roaccutane reçetesine beraber yazmazsa; kötü kötü bakılır.Yalnız burda dikkat edeceğiniz nokta mavi tüpteki pomadını almanız.Sarı tipte olan krem versiyonunun hiç bir etkisi yok ama bu bomba.Tam gece sürüp sabah nemli dudaklarla kalkmalık.Kupkuru cildime bile sürüyordum geçen kış.
Puan:5/5

9.Arko Klasik Yağlı Krem:İşte size farklı bir alternatif.Çocukken çatlayan ellerimize sürdüğümüz el kremi çatlamış dudaklara da iyi gelmez mi acep diyerekten sizler için denedim.Kokuu biraz ağır.Ve evet çatlayan, kuru dudaklara da iyi geldiğini tespit ettim hanımlar.Yalnız gündüz"dudağına ne sürdün sen" lafına maruz kalmamak için gece sürünüz.
Puan:4.5/5

10. Essence Glow Tinted Lip Balm: Hep renksiz lip balmlardan bahsettim.Bir tane de renkli lip balmdan bahsetmezsem hatırım kalır.Yine oldukça uygun fiyatlı bir ürün.Onarıcı bir özelliği yok ancak oldukça iyi nemlendiriyor ve benim en az ruj kadar renk veriyor.Ve üstelik oldukça kalıcı.Fiyatını kesinlikle hakediyor.
Puan:4.5/5



Sevgiler..


6 yorum:

  1. Ne güzel yazı olmuş eline sağlık şekercim^^
    Nuxe ü çok merak ediyorum ama elimdeki lipbalmlar hiç bitmediğinden sıra bi türlü ona gelmiyor:/ Paketi açılmamış halde Avene ve Hurraw'ınki duruyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim canımcım :) Hurraw'ı çok merak ediyorum elimdekiler bitince ilk ona bakacağım:))

      Sil
  2. nuxe'u mutlaka denemek istiyorum blistex ise ne yazık ki hiç sevemediklerimden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blistex'i sevemediysen Nuxe 'u mutlaka denemelisin

      Sil
  3. Baby lipslerden nefret ettim artık 🙄 Rengi var kendi yok..

    YanıtlaSil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "