26 Şubat 2017 Pazar

Missha Mükemmel Onarıcı Gece Bakım Ampulü

Herkese merhaba
:)


Kore menşeli ürünleri cilt bakımı rutinime eklediğimi daha önceki yazılarımda belirtmiştim. Uzun zamandır Missha ürünlerini deniyorum. Bugün Missha markasının Time Revolution Night Repair Ampül'ünden bahsedeceğim.Kendisi Meşhuuur Estee Lauder Advanced Night Serumu'na muadil olarak gösteriliyor desem ürünün ne kadar iddialı olduğunu anlatmama yeterli sanırım.


Öncelikle ürünün özelliklerinden vaatlerinden bahsedeyim.

Hasar görmüş cildi düzenler
Fermente laktik asit içeriği sayesinde cildi dış etkenlerden korur, parlaklık ve sağlık kazandırır.

Cilde enerji verir
Fermente laktik asit cilde nüfuz ederek cildin doğal enerjisini güçlendirir.
Cilt elastikiyetini güçlendirir
Laktik asit fermente içeriği ve provitamin içeriği sayesinde yarattığı sinerji ile cilde esneklik ve elastikiyet kazandırır.
Ayrıca içersinde 4 farklı fermente laktik asit ve 8 farklı vitamin var.Ayrıntılı bilgi için online sitesine bakabilirsiniz.

Missha Onarıcı Gece Ampulunün; serumdan daha yoğun,daha konsantre bir yapısı var. 2 damlası tüm cildimi tamamen nemlendirmeye yetiyor.Bu ürünü serumdan sonra kulanımı öneriliyor.Ancak ben serum niyetine kullanıyorum.

Ampul cilde sürüldüğünde duru ve aydınlık bir görünüm kazandırıyor.Sürdğkten sonra bile o berraklığı görebiliyorsunuz.Nem vermesi harika.Gece sürüp sabah uyandığınızda nemini almış, enerjik ve dinlenmiş bir cilttle uyanıyorsunuz.

Ve benim en muhteşem özelliği: Oluşmak üzere, ya da yeni oluşmuş hafif sivilceleri,kızarıklıkları çok kısa bir sürede(bazen 5 dk) yok etmesi.

Piyasadaki sivilce söndürücü jellerin birçoğunu kullanmış biri olarak kesinlikle etkili olduğunu söyleyebilirim.Derinin altından kaşınmaya ya da cildim kızarmaya başlayınca;çok az bundan sürüyorum ve tadaamm yok oluyor ve sivilcenin küçülmesinde büyük rol oynuyor.Hatta geçenlerde annemin uçuğuna da kullandık tamamen yok etmese de uçuğun görünümünü azalalttığını söyleyebilirim.Cildimdeki lekeler için uzun vadede kullanmama rağmen pek bir etkisini göremedim ancak sivilcelerime oluşmadan ve büyümeden ket vurmasıyla benim vazgeçilmez ürünlerim arasına girdi.

Yalnız bu konuyla ilgili dipnot geçmemde fayda var:Kistik, ağır ve içten tedavi gerektiren ürünlerde çok büyük bir etki beklemeyin.Böyle bir sorununuz varsa bu tarz ürünler yerine doktora başvurmanızı tavsiye ederim.

Missha'nın Gece Onarıcı Ampulü benim olmazsa olmazlarım arasında çoktan girdi.En yakın indirimde bitmeden stoklayacağım..
Fiyatı:182.90 

Sevgiler..




4 yorum:

  1. Aaaa böyle bi serumdan sivilce küçültücü etki hiç beklemezdim:D harikaymış!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de işe yaramasına ufak çaplı şaşırdım canım :) Favori cilt bakım ürünlerimden oldu.

      Sil
  2. Bu ürünü senden okuyunca şimdi çok beğendim. Yüreğine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim umarım siz de seversiniz:)

      Sil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "