10 Mayıs 2017 Çarşamba

Karpuzun En Güzel Hali:Bath&Body Works Watermelon Lemonade Duş jeli

Herkese merhaba
:)

Bugün sizlere tam da bahar-yaz aylarına yaraşır bir duş jelinden bahsedeceğim.



Bugüne kadar onlarca farklı duş jeli denemiş biri olarak bu tarz bir duş jeline rastalamamıştım.
Bath and Body Work indiriminde kaptığım bu ürüne tam anlamıyla ba yıl dım! O kadar çok seviyorum ki; bitmesin diye minik minik kullanıyorum.
Karpuz ve limonatanın harmanlandığı bir koku ancak karpuz kokusu daha yoğun.Öyle baskın  kokuyor ki bütün banyoyu buram buram mis gibi kokuyor.Bununla duş aldığımda kendimi yazın derin sularda yüzüyormuşum gibi hissettiriyor.

İçerisinde Shea ve E vitamini var.Bu sayede cildinizi sıradan duş jellerine göre bir nebze daha az kurutuyor.Ama çok kuru cilde sahipseniz mutlaka ekstradan nem takviyesi gerekiyor.
Aynı zamanda maalesef ki: Sülfat ve parfüm içeriyor.İçerik konusunda takıntılı olanlar için içerik listesini aşağıda fotoğrafladım.

Kalıcılığa çok takılan biri olarak ise benden tam not aldı.Duştan çıktıktan sonra dahi teninizde bu muazzam kokuyu alabiliyorsunuz.E  bir duş jelinde daha ne olsun dimi :P


İçeriği çok temiz olmasa da sıcak havalarda eşsiz kokusu ve kalıcılığı nedeniyle tekrar alacağım bir duş jeli benim için.Yolunuz düşerse Watermelon lemonade serisini bir koklayın derim :)
Sevgiler, Hayırlı Kandiller..

4 yorum:

  1. Ayy bunun kokusu şahane^^ sanırsam ben de el kremini almıştım. ya da karğuzlu böğürtlenli miydi, karıştırdım bak şimdi:/ stok çekmecemde duruyor da:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de beğendiysen kesin bu kokudur şekercim.Hemen çıkar stoktan :P

      Sil
  2. BBW'nin duş jelleri efsane. Bende senin gibi hemen bitmesin diye az kullanıyorum:) Body scruplarınıda öneririm. Güzel temizliyorlar. Bir dahaki gidişimde bunu mutlaka koklayacağım, çok merak ettim😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki bitmesin diye az kullananlar kulübünde yalnız değilmişim;) Scrub hastası olarak mutlaka bakacağım😘

      Sil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "