19 Eylül 2014 Cuma

Favori The Balm Ürünlerim


 Herkese merhaba
:)
The Balm ürünlerini artık bilmeyeniniz yoktur diye düşünüyorum.Bilmeyeniniz varsa da artık biliyor :)

Hepimiz bir kozmetik markasıyla ilk defa tanıştığımızda acaba hangi ürünü iyi,hangileri alınmalı diye deli gibi araştırıp duruyoruz.Ben de sizler yardımcı olmak açısından elimdeki beğendiğim The balm ürünlerini tanıtacağım.

The Balm markasını Gratis'in yaptığı müthiş indirimlerle tanıdık.Vintage desenli,karton ambalajlarıyla,esprili ambalajlarıyla,kaliteli mıknatıs ürünleriyle hepimizin göz bebeği olmayı başardı.

Ayrıca talc ve paraben içermiyor,hayvanlar üzerinde test edilmiyor.
 



The Balm standına yaklaştınız.İlk neye bakacaksınız? Tabiki de far paletlerine..
 
Nude Tude Far Paleti:

Kendisi benim için paletlerin şahı..Alalı 2 yıl oldu ama ben hala elimden düşüremiyorum.Ne kadar far paleti alırsam alayım elim hep buna gidiyor.Hem günlük  hem de gece makyajınızı hatta düğün makyajınızı bile rahatlıkla yapabileceğiniz harika bir palet.Pigmentasyonu da gerçekten çok iyi(far bazıyla daha da arttırılabilir).
Beni bıraksanız sabaha kadar överim.Kısacası indirimde gidin alın.Verilen parayı sonuna kadar hakediyor.Nude Tude paletiyle yaptığım makyaj için tıktıklayın.

 

Balm Jovi Rockstar Palet:

Yine ayıla bayıla kullandığım harika bir palet.Bir palet öner; içinde  hem far hem allık hem ruj hem aydınlatıcı olsun,hem de kaliteli birşey olsun derseniz; cevabım Balm Jovi olur.Özellikle de seyehatlerde oldukça kullanışlı.Ayrıntılı yazısı için tıklatıverin.
  

 


Paletlerinden sonra rotayı allıklara çeviriyoruz.

Frat Boy Allık
Her tene her makyaja yakışan mükemmel bir tonu var.İçerisinde hem pembelik hem şeftalilik bulunduran mat bir allık.Kalıcılığı olsun pigmentasyonu olsun gayet iyi.Mat allık severlerin mutlaka alması gereken bir allık.Ben çoktan çukur açtım bile :)

Hot Mama Allık
Yine her tene yakışan harika bir rengi var.Sedefli,ışıltılı allık severlerin mutlaka elinde olması gereken şeftali tonlarında bir allık.Nars-Orgasm allığa dupe olarak gösteriliyor.O kadar güzel bir tonu var ki far olarak bile harika duruyor.Yazısı için tık tık.

Yine bu allıklar dışında Instain allıkları var ki onları da en kısa zamanda almak istiyorum.

Put A Lid On It Far Bazı
Farlarımı daha da güzelleştiren,kalıcılığını arttıran çok çok güzel bir baz.Öyle ki sabah 6'da yaptığım göz makyajım akşama kadar akmadan kalıyor.Kendisini indirimsiz halde bile bulmak zor ama bulduğunuzda hiç düşünmeden (d)alın kızlar :)

The Balm Mary Lou Aydınlatıcı
Balm Jovi Paletin içerisinde olduğu için tekrar alma gereği duydum.Şampanya rengi,sarı ışıltıları olan harika bir aydınlatıcı.Far olarak bile kullanıyorum.Bir de indirimde bulursanız tadından yenmez.


Time Balm Kapatıcı
Yapısı oldukça yoğun bir kapatıcı.Ben göz altlarım için değil de cildimdeki sivilce,kızarıklık vs. kapatmak için kullanıyorum.Kapatmada başarlı.

Plump Your Pucker -Dolgunlaştıran Dudak Parlatıcısı
Sürüldüğünde dudakları karıncalandıran,bu sayede dolgunlaştırmayı hedefleyen mentol içeriyor.Az da olsa bir dolgunlaşma sağlıyor.Uygun fiyatlı güzel parlatıcılardan.



Renkli kozmetik ürünleri dışında makyaj fırçaları da oldukça başarılı.

The Balm Give Crease a Chance Göz Fırçası
Bir tarafı karıştırma fırçası bir tarafı düz far fırçası.Kesinlikle çok kullanışlı.Tek bir fırçayla hem tüm göz kapağına far sürüp hem de gölgelendirme yapabiliyorsunuz.Bir taşta iki kuş :)
Seyehate çıktığımda yanıma sadece bu fırçayı alıyorum.Bütün göz makyajını tek bir fırçada yapma imkanı sağlıyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Özellikle karıştırma fırçası çok başarılı.

The Balm Crease Love and Happiness Göz Fırçası
Give crease a change kadar olmasa da yine oldukça kullanışlı bir fırça.Daha dar alanda çalışmak için kullanıyorum.Daha küçük alanlarda gölgeleme yapmak isteyenlerin beklentilerini karşılayacaktır.

Ama far fırçası alacaksanız önceliğiniz Give a crease a change'den yana olsun.


The Balm'ın bütün ürünleri mi iyi? Tabiki hayır.Her markada olduğu gibi bi nazar boncuğu oluyor.

Bunların dışında The Balm'ın Schwing Eyeliner'ını kullandım fakat hiç memnun kalmadım.Ne zaman sürsem akma, bulaşma yaptı.Schwing eyeliner'la yaptığım kuyruklu eyelinerlar öksüz kaldı.

Benim kullanıp da beğendiğim The Balm ürünlerim bunlardı.Son zamanlarda aklımda olan The Balm Staniac var.Bayramda muhtemelen indirime girer diye düşünüyorum.
Sizlerin favori The Balm ürünleriniz neler? 





12 yorum:

  1. Hepsini güzel günlerde kullanın. Benim favorim maalesef geçen yıl üretimden kalkan rujlardı. Nemlendirici gibi çok hafif renk verenler. Bugün ben de Gratis'e gidip bir bakayım birşeyler kalmış mı?

    Sevgiler.

    http://pembevemintyesili.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Aa rujlarının üretimden kalktığını bilmiyordum.Bayram indirimi olursa mutlaka uğrayın derim Gratis'e :)
      Benden de sevgiler..

      Sil
  2. Yeni bir markayla tanışınca insanlar hangi ürünü alsam diye düşünür, ben indirim döneminde tanıştığımdan standı boşalttım. Şu an elimde olmayan allık far paleti, balm shelter, far bazı vs. yok :D ürünlerini, pigmentasyonlarını çok seviyorum. sadece kapatıcısını beğenmedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha o da iyiymişş :)) Evdeb Balm dükkanı açtırdı hep bu indirimler :)) Kapatıcılığı yüksek olup sivilcelerimi kapatmasından dolayı sevdim ben

      Sil
  3. The Balm'ın far paletleri kesinlikle çok başarılı. Frat Boy allığın hastasıyım zaten:) Fırçalarının iki taraflı olması çok kullanışlı oluyor. Heralde makyaj çantamızdan The Balm ürünlerini çıkarsak geriye pek fazla birşey kalmazdı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de şöyle bir düşündüm de Balm'ları çıkarsak geriye pek bir şey kalmıyor gerçekten :))

      Sil
  4. Ayy yazını okuyunca bütün ürünleri alasım geldi :) İlk sırada far bazı ve hot mama var. Umarım hazır indirim varken ikisini de bulabilirim. Bu arada ilgini çekerse ben de bloğuma beklerim. Sevgiler
    http://kozmetikmeraklisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım istediklerini bulabilirsin canım :))Hemen uğruyorum bloguna.Sevgiler..

      Sil
  5. merhaba arkadaslar.the balm urunleri gratislerde hangi zamanlarda yuzde elli yada otuz indirime giriyor bileniniz var mi acaba ? yazarsaniz cok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,The balm ürünleri genellikle yılbaşı,14 şubat,kadınlar ve anneler günü gibi özel günlerde indirime giriyor.Hatta şuan indirimde :)

      Sil
  6. O kadar coookk beğeni yorumlarına dayanamayıp almaya gittim. O ne yaa..!!! Bildiğin sulu boya görüntüsünde ve çok kalitesiz görünüyor. Kutusu güzel diye de alınmaz ki !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünü kullandınız mı yoksa görüntüsüne göre mi karar verdiniz?

      Sil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "