2 Haziran 2017 Cuma

Maskara Dosyası-3

Herkese İyi sahurlar
:)
  Maskara Dosyası-3 yazısını yazacağım bugün.Daha önceki yazdığım serisinin ilk yazısı olan Maskara Dosyası-1 ve Maskara Dosyası-2 için üzerinde tıklayabilirsiniz canlar.
3. seride de daha önce deneyimlediğim beş adet maskaradan bahsedeceğim.


1.Maybelline Push Up Angel Maskara: İlk aldığımda zamanlarda ıslak yapısıyla çok anlaştığımı söyleyemem.Hatta instagram hesabımda sevemediğimden bahsetmiştim.Ancak kurumaya başalayınca tam bomba oldu.Eğimli, incecik uzantısı sayesinde en ufak kirpikleri bile yakalayıp simsiyah upuzun, kıvrımlı kirpiklere kavuşturuyor.İkinci katta takma kirpik efekti veriyor gerçekten.Takma kirpik efekti pazarlama sözüne pek inanasımız gelmese de artık; kirpikleriniz normal uzunlukta ve kıvrıklıktaysa gerçekten o efekti veriyor.Ve sıfır topaklanmayla.Favorilerim arasında baş köşeye oturttum kendisini.

Puan:5 üzerinden 4,5 neden çünkü en mükemmel maskara hala bulunamamış olandır.

Maybelline Push Up Angel Mascara(Tek kat uygulanmış hali)
2.Maybelline Push Up Drama Maskara:1. sırada bahsettiğim rimelle kardeş rimeline bakıp ibret alınması gereken bir rimel benim için.Push Up Angel ne kadar güzelse; Drama versiyonu o kadar kötü.Kirpikleri yapıştırmaktan başka bir özelliğini göremedim.Günlük kullanım için bile önermiyorum düşünün yani :)

Puan:5 üzerinden/Sıffır sıffır sıffır 


3.Mac Factor Velvet Volume Maskara: Bu maskarayı indirimde, favori maskaralarımdan olan False Lash Effect sanarak aldım.Ancak kullandıktan sonra yahu bu böyle değildi noldu buna derken üzerindeki kocaman Velvet yazısını göremediğim için kendime tebrik kartı gönderdim.Tamam doğal duruyor, günlük kullanım için uygun o ayrı ama benim gibi maskarada simsiyah kirpik arayışındaysanız sevmeyebilirsiniz.
Puan:5 üzerinden 3


4.Max Factor Masterpiece Maskara: Normal maskaralara nazaran farklı bir fırça yapısına sahip.Büyükten küçüğe doğru giden plastik fırçasıyla kirpikleri hem uzatıyor hem de hacim veriyor.Sevdiğim maskaralar arasına girdi.Arada indirimde buldukça alıyorum.

Puan:5 üzerinden 4


5.Rimmel Lash Accelerator Maskara: Eminim bir çoğunuz Rimmel'in bu sarı upuzun ambalajlı maskaraya aşinadır.İndirimde denk gelip deneyimlemek istemiştim.Hepsi aynı uzunlukta olan plastik uzantılara sahip.Maskarada uzunluk ve birazcık da hacim arayanlara tavsiye ederim.Topaklanma yapmıyor.
Puan:5 üzerinden 4


Sevgiler..

10 yorum:

  1. Rimmel london maskarasını beğenmiştim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de beğendim hem günlük hem özel günde kullanılabilir Rimmel :)

      Sil
  2. maybelline push up sevemedim diyenlere hep biraz bekle diyorum ben:) kıvamı oturdukça şahane oluyor!
    drama olanından memnun olan daha kimseyi görmedim:D hiç almadım o yüzden merak etmedim:D
    maybelline lash sensational ı da sevebilirsin bence=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden öyle ama daha fazla beklemesi lazım ama bunun diğerilerine göre bence. Kolay kolay kurumuyo :) Ay evet tatlım bir elimdekiler bitince aklımda Lash Sensational var onu da çokk merak ediyorum :)

      Sil
  3. Max Factor ve Rimmel favori o zaman...

    YanıtlaSil
  4. Muhteşem maskara neden bir türlü bulunamazsa anlamış değilim. Biz kadınlar sürekli almaya devam edelim diye sanırım.Push up benimde merak ettiklerim arasındaydı. Bu yazı iyi oldu :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz kadınlar elimizdekiyle yetinmeyip hep daha iyisini daha yenisini istiyoruz ondan sanırım en iyisi diyemeyiz bir türlü bi yerlerde hep daha iyisi varmış gibi hissediyorum çoğu zaman :)) Push up'ı seveceğine eminim

      Sil
  5. Sizce gunluk kulanim için Maybelline Falsies Volume Express Maskara yoksa Maybelline Push Up Angel Maskarmi 😇😇

    YanıtlaSil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "