11 Şubat 2014 Salı

Rival De Loop Gel Eyeliner-Kahverengi(nugat) ve Duruşu

Kış günü bir bahar havasından herkese merhaba..

Bugün Rossmanlarda satılan Rival de loop markasının bir jel eyelinerını göstereceğim.Fakat artık standlarda göremiyorum kaldırılmış sanırım:( Hep de iyi şeyleri kaldırın siz zaten.Ama siz yine de kıyıda köşede bulursanız hiç vakit kaybetmeden sepetinize atın!

Kaldırılmış,açılmış,eski seri,kalitesiz v.s ürünlerin 1.90 liraya satıldığı büyük bir kavanoz vardı karıştırırken hiç açılmamış, paketi üzerinde buldum onu.Orada öylece bana bakıyordu :) Tabi gördüm kaçırır mıyım? 2 tane almadığım için ah vah çekiyorum çünkü o kadar güzel..Ödüm kopuyo kuruyacak diye.


Rengi açık kahverengi içerisinde az birşey kızıllık var..
Günlük olarak siyah eyeliner bana çok keskin geliyor.Bu nedenle daha çok kahve,füme eyelinerları tercih ediyorum.Size de tavsiye ederim daha yumuşak, daha doğal bir görünüm veriyor.


Sağdaki ışıklı soldaki ışıksız çekilmiş hali.
Yapısı cidden çok güzel.Yağ gibi kayıyor gözde ve kolayca sabitleniyor.Ama bu sabitlenme yanlışları düzeltmeye izin veren bir sabitlenme.
Sabah 8 de sürdüm şu an akşam 8 ve hiçbir bozulma yok.12 saat boyunca hiç akmadan gözümde durdu.Bu fiyata bu performans ayakta alkışlanır.
Buyrunuz bu da eyelinerın uygulanmış hali.Gözdeki duruşu bu şekilde..


Fotoğrafta gördüğünüz bugünkü göz makyajım.Bu sayede onu da arada göstermiş oldum :) (Kaşlarımın şekilsizliğini görmezden geliniz efenim).

Size tavsiyem Rossmann'a gittiğinizde ucuzluk standlarını bir tarayın, belki içinde bulursunuz birşeyler :)

Sevgiler..

3 yorum:

  1. ah cok güzel bi ürünmüş bu :( gel eyeliner.lara takmıs biri olarak gittiğimde muhakkak bakıcagım bir ürün :) buarada eyeliner.ı cok düzgün sürmüşsün bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım baktığında bulursun canım :) Makyajlarına bayıldığım,yönteminden ilham aldığım birinden bunu duymak ağzımı kulaklarımı vardırdı :)

      Sil
    2. Ayyy yerim ya :) muahhh:*

      Sil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "